Στον Αίαντα Ευόσμου η Γκουίτζι Τζούριτς

Gazzetta team
Στον Αίαντα Ευόσμου η Γκουίτζι Τζούριτς

bet365

Την πρώην αρχηγό της Εθνικής Ιταλίας Μαρτίνα Γκουίτζι Τζούριτς απέκτησε ο Αίαντας Ευόσμου πραγματοποιώντας μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ημέρα σπουδαίων μεταγραφικών κινήσεων ήταν η Τρίτη, καθώς μετά τον Άρη και την απόκτηση της Μοντάνο, ήρθε και ο Αίαντας Ευόσμου να κάνει το δικό του μπαμ. Και ήταν και αυτό δυνατό, καθώς η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης απέκτησε την 34χρονη κεντρική (θα αγωνίζεται ως διαγώνιος) Μαρτίνα Γκουίτζι Τζούριτς.

Πρόκειται για την σύζυγο του Μίταρ Τζούριτς η οποία στο παρελθόν ήταν αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας. Φυσικά πρόκειται για μία παίκτρια που αν ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ δεν επέστρεφε στην Ελλάδα, δύσκολα θα έπαιζε στην χώρα μας, κάνοντας ακόμα πιο σημαντική την μεταγραφή για τον Αίαντα.

Η Τζούριτς έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ιταλίας, τέσσερα Κύπελλα Ιταλίας, πέντε σούπερ καπ Ιταλίας, τρία CEV Cup, πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2007 με την Εθνική ομάδα Ιταλίας με την οποία κατέκτησε το 2007 και το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και το 2016!

Ο Αίας θα είναι η δεύτερη εμπειρία της εκτός Ιταλίας καθώς την σεζόν 2013-2014 είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Γκουαντόνγκ Εβεργκράντε.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα