Κρίνεται οριστικά για Κοβάτσεβιτς και Χίπε

Κρίνεται οριστικά για Κοβάτσεβιτς και Χίπε

Κρίνεται οριστικά για Κοβάτσεβιτς και Χίπε

bet365

Εντός των προσεχών ημερών θα υλοποιηθεί το βασικός σκέλος ως προς τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς στον Ερ. Ολυμπιακό με πρώτη στην σειρά να είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ με τις υποθέσεις των Χίπε και Κοβάτσεβιτς.
Από την πρώτη στιγμή στον Ερ. Ολυμπιακό έχουν κινηθεί για να κρατήσουν και τη νέα χρονιά στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ τον αρχιτέκτονα του φετινού τρεμπλ Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και την εξαιρετική Γερμανίδα διαγώνιο Σάσκια Χίπε. Για τον Σέρβο εδώ και καιρό υπάρχει πολύ καλό κλίμα ενώ διαφαίνεται καλή διάθεση και στην υπόθεση της Χίπε. Στο Λιμάνι είχαν φροντίσει στο μεταξύ από πέρυσι και είχαν κλείσει με νέα συμβόλαια τις Χριστοδούλου, Λαμπρούση και Γιώτα. Με συμβόλαια που ληγουν το 2020. Εντός των επόμενων ημερών θα μπει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός με προτεραιότητα το τμήμα γυναικών στο βόλεϊ και τις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα