Λιποθυμία παίκτριας μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία

Λιποθυμία παίκτριας μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία

Φώτης Καρακούσης
Λιποθυμία παίκτριας μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία

bet365

Η κεντρική του ΑΟ Θήρας Μελίνα Εμμανουηλίδου λιποθύμησε στην διάρκεια του 3ου σετ του αγώνα με τον Άρη στην Πυλαία, ωστόσο ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και αποχώρησε μαζί με τις συμπαίκτριές της για το ξενοδοχείο.

Ο Άρης όπως αναφέραμε έγραψε ιστορία στον αγώνα με τον ΑΟ Θήρας, καθώς κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά σε τελικό πρωταθλήματος. Το ματς αυτό είχε και άλλα σημαντικά πράγματα εκτός του αγωνιστικού σκέλους, με πιο σημαντικό την λιποθυμία της κεντρικής του ΑΟ Θήρας Μελίνας Εμμανουηλίδου.

Η νεαρή παίκτρια στο τέλος του τρίτου σετ αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στον πάγκο της ομάδας, με το τεχνικό τιμ να αποδίδει την αδιαθεσία της σε ζαλάδα από τα φώτα του γηπέδου. Όταν τελείωσε ο αγώνας και ο κόσμος του Άρη που όντως ήταν περισσότερος από όσο θα έπρεπε, άναψαν καπνογόνα, η Εμμανουηλίδου λιποθύμησε.

Αμέσως πήγε ασθενοφόρο στο κλειστό προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Η νεαρή παίκτρια ακολούθησε κανονικά την αποστολή του ΑΟ Θήρας για το ξενοδοχείο.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα