Για το αήττητο κόντρα στους Μακεδόνες ο Ολυμπιακός

Για το αήττητο κόντρα στους Μακεδόνες ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Για το αήττητο κόντρα στους Μακεδόνες ο Ολυμπιακός

bet365

Με το ντέρμπι των Μακεδόνων κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Κυμίνων, ανοίγει την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ολυμπιακός, είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα με 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς απώλεια σετ, ενώ οι Μακεδόνες πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία της ιστορίας τους στην μεγάλη κατηγορία και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα βραβευτεί η ακραία των Μακεδόνων, Κιέρα Χολστ, για την ανάδειξη της ως MVP της 13ης αγωνιστικής.

Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες): «Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θέλουμε να πάρουμε ό,τι θετικό μπορούμε. Περιμένουμε και τον κόσμο μας να έρθει να στηρίξει τα κορίτσια».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Οι Μακεδόνες έχουν κάνει μία πολύ καλή μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα και δίκαια είναι στη δεύτερη θέση. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας αλλά δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι».

STATS TIPS
Οι Μακεδόνες ήταν η ομάδα της 14ης αγωνιστικής με την καλύτερη αναλογία άσσοι/χαμένα σέρβις που ήταν 10/6.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα