Χολστ: «Ανυπομονώ να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Χολστ: «Ανυπομονώ να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

bet365

Η Τεξανή ακραία των Μακεδόνων δήλωσε ανυπόμονη για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει στη Volleyleague Γυναικών η Κιέρα Χολστ. Η Τεξανή ακραία των Μακεδόνων, στο παιχνίδι με την Κόρινθο, σημείωσε 34 πόντους και έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας πόντων στο φετινό πρωτάθλημα, Ταυτόχρονα σημείωσε την δική της κορυφαία επίδοση.

«Δεν είχα ιδέα ότι έκανα ρεκόρ. Ήξερα ότι έπαιρνα πολλές μπαλιές αλλά δεν περίμενα ότι θα τα πήγαινα τόσο καλά. Ήταν έκπληξη για μένα, μετά τον αγώνα όταν με ενημέρωσαν πόσους πόντους πήρα» λέει στο volleyball.gr η MVP της 13ης αγωνιστικής.

Η Χολστ ακόμη και όταν είδε την Κόρινθο παίρνει το πρώτο σετ δεν ανησύχησε για την εξέλιξη της αναμέτρησης. «Δεν ανησύχησα μετά το πρώτο σετ. Ήξερα ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και μπήκαμε στη συνέχεια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την ανατροπή».

Σε 7 από τους 12 αγώνες που έχουν δώσει φέτος οι Μακεδόνες, η Κιέρα Χολστ έχει πετύχει πάνω από 20 πόντους, ενώ και στους 12 έχει τελειώσει το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. «Όσο παίζει καλά η ομάδα μπορώ και σκοράρω τόσο. Η Μάγκι (Σπικς) κάνει εξαιρετική δουλειά στη θέση της πασαδόρου και μου δίνει φανταστικές πάσες. Οι συμπαίκτριές μου με εμπιστεύονται να τελειώνω τις φάσεις στην επίθεση και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση».

Αν και προηγούνται τα δύο παιχνίδια με τον Πορφύρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η Κιέρα Χολστ περιμένει πως και πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την 15η αγωνιστική. «Ανυπομονώ να παίξουμε πάλι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε βελτιωθεί από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και ελπίζω να τα πάμε καλύτερα. Σίγουρα θα είναι συναρπαστικό παιχνίδι και θα το απολαύσει ο κόσμος. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αλλά το κίνητρο να νικήσεις την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας είναι μεγάλο».

Κλείνοντας, η 24χρονη ακραία αναφέρθηκε στα όνειρα για πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου που έχουν άπαντες στους Μακεδόνες. «Πιστεύω μπορούμε να πάμε στο final-4. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες και να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε για να προκριθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα