To... ταμείο των 11 προπονητών της Α1 Γυναικών

Gazzetta team
To... ταμείο των 11 προπονητών της Α1 Γυναικών

bet365

Τον απολογισμό του πρώτου γύρου κάνουν οι 11 προπονητές των ομάδων της Α1 Γυναικών.

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Α΄ γύρου της Volleyleague οι 11 προπονητές κάνουν το δικό τους «ταμείο» και καταθέτουν στο www.volleyball.gr τα + και τα – της ομάδας τους. Διαβάστε τι κρατάνε από το 2017 και τι θέλουν να αλλάξουν το 2018.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς
Τα + και τα – του Ολυμπιακού

Θετικό: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που παρά το γεγονός ότι αλλάξαμε και τις δύο ακραίες μας, οι νέες παίκτριες αντέδρασαν πολύ γρήγορα και μπήκαν στο κλίμα».
Αρνητικό: «Δεν μπορώ να βρω κάτι που με ενόχλησε στον πρώτο γύρο. Ίσως κάποιο άγχος στο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι στην Ισπανία. Τίποτα άλλο».

Γιώργος Ρούσης
Τα + και τα – του ΑΟ Θήρας

Θετικό: «Κρατάμε το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο είχαμε καλή υποδοχή, καλό side out και δεν κάναμε πολλά λάθη».
Αρνητικό: «Το αρνητικό από τον πρώτο γύρο είναι ότι όταν κάναμε λάθη δεν βρίσκαμε τρόπο να αντιδράσουμε άμεσα και να επανέρθουμε στο ματς. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Επίσης θέλω να παίξουμε καλύτερα στο μπλοκ και στην άμυνα».

Μανώλης Σκουλικάρης
Τα + και τα – των Μακεδόνων

Θετικό: «Μου άρεσε το γεγονός ότι η ομάδα ήταν μια «γροθιά» και ότι η δουλειά που κάναμε στις προπονήσεις βγήκε στο γήπεδο».
Αρνητικό: «Νομίζω ότι θα πρέπει να λιγοστέψουμε τα λάθη στο σερβίς μας. Γενικά πάντως σε σχέση με αυτά που περιμέναμε δεν είχαμε μειονεκτήματα».

Κώστας Παπαδόπουλος
Τα + και τα – του Πανναξιακού

Θετικό: «Για να μην …ξεχνιόμαστε το πιο θετικό από όλα είναι ότι παίζουμε στην Volleyleague. Αυτό θα πρέπει να το θυμόμαστε όλοι μας. Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι μου αρέσει που είδα τον Πανναξιακό να βελτιώνεται στο μπλοκ και στην άμυνα».
Αρνητικό: «Δεν θα ήθελα στον δεύτερο γύρο να ξαναδώ τα πολλά πολλά αβίαστα λάθη. Πρέπει να τα μειώσουμε».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης
Τα + και τα – του Αίαντα Ευόσμου

Θετικό: «Μου αρέσει που η ομάδα απέκτησε ταυτότητα. Άλλαξε ο χαρακτήρας μας και αυτό φάνηκε από τις εκτός έδρας νίκες που κάναμε. Παλιότερα βγαίναμε από την Θεσσαλονίκη και χάναμε από τα ..διόδια. Τα νέα κορίτσια ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση της Volleyleague».
Αρνητικό: «Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Για 45 μέρες ψαχνόμασταν. Δεν μου άρεσαν οι αυξομειώσεις που είχαμε».

Γιώργος Μπούκουρας
Τα + και τα – της Κορίνθου

Θετικό: «Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός ότι νικήσαμε και τις δύο ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ της παραμονής στην κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου που νικήσαμε μακριά από την Κόρινθο τόσο το Μαρκόπουλο όσο και την Κηφισιά».
Αρνητικό: «Ο πρώτος γύρος μας αφήνει μια πικρή γεύση όσον αφορά στις εντός έδρας ήττες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας και αυτό δεν μας ικανοποιεί. Ελπίζω να πάμε καλύτερα στον δεύτερο γύρο και να πανηγυρίζουμε με τον κόσμο μας νίκες».

Πηνελόπη Μπλάμη
Τα + και τα – της Ηλιούπολης

Θετικό: «Είμαστε ικανοποιημένοι που παρά το γεγονός ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο καταφέραμε να πάρουμε σημαντικούς βαθμούς στα παιχνίδια που θέλαμε».
Αρνητικό: «Είναι κάποια σετ που δεν πήραμε στα εκτός έδρας ματς τα οποία θα μας έδιναν έξτρα βαθμούς».

Γιάννης Τσαιρέλης
Τα + και τα – του Άρη

Θετικό: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν είχαμε απώλειες με ομάδες που είναι βαθμολογικά χαμηλότερα από τη δική μας».
Αρνητικό: «Δεν κάναμε την υπέρβαση της τετράδας. Δεν νικήσαμε τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς στην βαθμολογία κάτι που θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε στον δεύτερο γύρο».

Βασίλης Πανδής
Τα + και τα – του Πορφύρα

Θετικό: «Θα κρατήσουμε από τον πρώτο γύρο της θετική συγκομιδή που είχαμε αν και το πρόγραμμα δεν ήταν ευνοϊκό για τον Πορφύρα».
Αρνητικό: «Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Περιμέναμε καλύτερη απόδοση σε όλους τους τομείς».

Κώστας Σωτηρόπουλος
Τα + και τα – του Μαρκόπουλου

Θετικό: «Υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που χρειάζονται δουλειά για να φθάσουν ψηλά. Για κάθε προπονητή είναι κίνητρο το να δουλεύει και να μπορεί να εξελίσσει το ρόστερ του».
Αρνητικό: «Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε και άλλους βαθμούς και νομίζω ότι τους δικαιούμασταν σε κάποια παιχνίδια».

Παύλος Τζήμας
Τα + και τα – του Ηρακλή Κηφισιάς

Θετικό: «Το γεγονός ότι η ομάδα απαρτίζεται πλέον μόνο από νεανίδες αυτό είναι το μοναδικό θετικό στοιχείο . Οι κοπέλες που αποτελούν τώρα το ρόστερ του Ηρακλή Κηφισιάς μόνο να κερδίσουν μπορούν από την συμμετοχή τους σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα».
Αρνητικό: «Η αλήθεια είναι ότι με άλλο σχεδιασμό ξεκίνησε ο Ηρακλής Κηφισιάς τον Αύγουστο και αλλιώς παρουσιάστηκε λόγω προβλημάτων στο πρωτάθλημα. Αυτή η αλλαγή προκάλεσε αναστάτωση και αναγκαστική αλλαγή πλάνων».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα