Πένθος για τον Γεώργιο Κασιμάτη

Πένθος για τον Γεώργιο Κασιμάτη

Πένθος για τον Γεώργιο Κασιμάτη

Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Γεώργιου Κασιμάτη αποφάσισε για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα η ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για τον θάνατο του Γεώργιου Κασιμάτη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο Α' Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που άφησε το πρωί της Τρίτης (21/11) την τελευταία του πνοή νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τις αρχές Νοεμβρίου στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη μετά από βαρύ εγκεφαλικό. 
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10.00 το πρωί στα Ανατολικά Θεσσαλονίκης. Στην κηδεία θα παρεβρεθούν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής και τα μέλη του ΔΣ Θεόφιλος Ορφανίδης και Νίκος Δατσέρης.
Ο Γεώργιος Κασιμάτης γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1941, ήταν γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ που το 1985 πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας και αντιπρόεδρος της Λίγκας του ποδοσφαίρου.
Η εμπλοκή του με το βόλεϊ άρχισε το 1997 και μάλιστα είχε βοηθήσει το τμήμα του ΠΑΟΚ να βγει από την αφάνεια και να μπει στο δρόμο του πρωταθλητισμού. 

Από τον Ιούνιο του 2015 κατείχε την θέση του αντιπροέδρου στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, ενώ διετέλεσε Διοικητικό Στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Στις εκλογές της ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2016 εκπροσώπησε το σωματείο του Α.Σ.Πάνθεον Λιτοχωρίου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν Α' Αντιπρόεδρος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο».
 

Best of internet