Ακόμη μια περιγραφή από αυτές που απολαμβάνεις και αξίζει να την ακούσεις. Στο παιχνίδι βόλεϊ γυναικών Γαλατασαράϊ – ΑΕΚ, η μετάδοση είναι απλά μυθική.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Απλά, δεν υπάρχει!

Η ΑΕΚ μπορεί να έχασε στην Τουρκία από την Γαλατά με 3-0 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CEV Cup), όμως ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα μικρόφωνα του aek-live.gr είναι όλα τα λεφτά. Αξίζει να ακούσεις έστω και ένα σετ παρότι η Ενωση δεν κέρδισε κανένα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα της μετάδοσης είναι και ένα παιδάκι που κάθεται δίπλα από αυτόν που περιγράφει τον οποίο λέει και καλά συνάδελφο και σε κάποια στιγμή του αναφέρει: «Σκάσε τώρα»!

Σε κάποια στιγμή του αγώνα, η Γαλατασαράϊ έχει μια μαύρη αθλήτρια και στην περιγραφή ακούγεται: «Αυτή πρέπει να είναι από τη Κούβα γιατί το ξέρει το τόπι»! Σε μια φάση η μπάλα βρίσκει στην αντένα που ονομάζεται... κεραία.

Πάντως, από την αρχή η περιγραφή σε προϊδεάζει τι θα επακολουθήσει αφού στην παρουσίαση ομάδων και είναι μια αθλήτρια που ονομάζεται: «Φούντα» και ο σχολιασμός είναι «Ωραίο όνομα», ενώ γίνεται αναφορά και για τα: «αρρωστάκια στην κερκίδα»!

Αξίζει να ακούσετε έστω και ένα σετ! Όποιος δεν το ακούσει... χάνει!