Όταν παίζει το αυτοκίνητο μουσική
Οι μουσικοί κάθονται μέσα στο αυτοκίνητο φορώντας πολύχρωμα κράνη και αγωνιστικές φόρμες, ο οδηγός βάζει σε λειτουργία το φλας, ένας από τους πίσω επιβάτες ανοιγοκλείνει ρυθμικά την πόρτα, το αυτοκίνητο αρχίζει να κινείται και να ρολάρει πάνω από μία σανίδα με καρφιά και από εκεί και μετά ξεκινά η μουσική!
Το τραγούδι ονομάζεται Needing/Getting και το κλιπάκι του το έχουν δει μέχρι σήμερα πάνω από 4 εκατομμύρια επισκέπτες του Youtube. Η παραγωγή του ήταν εξαιρετικά δαπανηρή, χρειάστηκαν τέσσερις μήνες προετοιμασία στην έρημο έξω από το Λος Άντζελες, ενώ τα γυρίσματα διάρκεσαν τέσσερις ημέρες.
Στα πλευρά του αυτοκινήτου έχουν προσαρμοστεί προεκτάσεις, στην οροφή έχουν κολληθεί μικρόφωνα για να καταγράφουν όλους τους ήχους, ενώ στις άκρες του δρόμου έχουν τοποθετηθεί πιάνα, πλαστικοί κάδοι, κ.ά., με τέτοιον τρόπο ώστε να προκύπτουν με τα χτυπήματα πάνω τους οι νότες του τραγουδιού.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ντάμιαν Κούλας Τζούνιορ πήρε μάλιστα μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης, για να μάθει τη σωστή τεχνική και να πετύχει τις σωστές νότες. Η συνολική διαδρομή έχει μήκος 3,2 χιλιόμετρα και έχουν στηθεί κατά μήκος της περίπου 1.000 στοιχεία για τη δημιουργία ήχων, ενώ ένα μέρος του κόστους παραγωγής ανέλαβε η Chevrolet, η οποία δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή της.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!