Με το κεφάλι ψηλά οι Θάντερ (vid)

Γιάννης Ράμμας
Με το κεφάλι ψηλά οι Θάντερ (vid)

bet365

Οι Θάντερ δεν τα κατάφεραν στην πρώτη παρουσία τους σε Τελικούς του ΝΒΑ, αλλά ανανέωσαν το ραντεβού για το μέλλον, όπως τους υποσχέθηκε ο προπονητής τους, Σκοτ Μπρουκς.

Ο 47χρονος προπονητής φρόντισε στα τελευταία δευτερόλεπτα της τελευταίας ήττας απ' τους Χιτ να δώσει με μία συγκινητική ομιλία το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Δυστυχώς δεν τα κατάφεραμε φέτος. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν υπάρχει λόγος κανείς από εσάς να έχει σκυμμένο το κεφάλι. Κρατήστε το ψηλά. Κρατήστε τη δουλειά που κάνατε. Δουλέψτε κι άλλο το καλοκαίρι. Βελτιωθείτε. Αυτό είναι που μετράει. Σημασία έχει να είμαστε μαζί, να παίζουμε ο ένας για τον άλλον, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Και κάτι τελευταίο, παιδιά: Θα φερθούμε στους αντιπάλους μας ως πρωταθλητές που είναι. Θα τους δώσουμε το χέρι και θα αναγνωρίσουμε το επίτευγμά τους. Μας νίκησαν δίκαια. Μας νίκησαν δίκαια. Όσο κι αν μας πονάει, μας νίκησαν δίκαια. Ας τους το αναγνωρίσουμε. Φύγετε απ' το παρκέ, τα λέμε στα αποδυτήρια. Κάνατε εξαιρετική δουλειά καθόλη τη χρονιά, παιδιά. Απίστευτη προσπάθεια. Απίστευτη προσπάθεια...» ήταν τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό video:

 

Τελευταία Νέα