Φωνάζει κι η Εφές για τις... βολές

Φωνάζει κι η Εφές για τις... βολές

bet365

Η Τουρκία συνορεύει με την Ελλάδα και το θέμα της διαφοράς στις ελεύθερες βολές δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει και την Αναντολού Εφές έπειτα την εντός έδρας ήττα της απ' τη Μπάνβιτ (71-73).

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου απώλεσε την ευκαιρία να πανηγυρίσει στο Sinan Erdem Spor την πρόκριση στους Τελικούς της TBL και πλέον καλείται να κάνει νέο break στην πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς (26/5).

O γενικός διευθυντής της Εφές, Πέτερς Οζερχούν, ξεσπάθωσε κατά των διαιτητών κι επιχειρηματολόγησε με τις ελεύθερες βολές.

«Η 23/5 αποτελεί μαύρη σελίδα για τη διαιτησία στην Τουρκία» ανάφερε αρχικά και συνέχισε: «Η Μπάνβιτ εκτέλεσε 27 βολές κι εμείς μόλις 11 βολές. Δεν είναι ούτε οι μισές! Στο τέλος σουτάραμε τρίποντο κι οι διαιτητές έδωσαν δύο βολές! Και δεν είναι τα μοναδικά λάθη που έκαναν οι διαιτητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα