Υγεία και αρρώστια

Θανάσης Λιοντζόπουλος
Υγεία και αρρώστια

bet365

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος αναφέρει με τη σοβαρότητα που πρέπει και με δόση χιούμορ κάποιες «άρρωστες» και υγιείς καταστάσεις στο ποδόσφαιρο με άξονα την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

ΥΓΕΙΑ: Η εικόνα των χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ στη βροχή.

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Οι μπάλες που πετούσαν οι οπαδοί του Αρη, οι οποίοι είτε ρίχνοντας αντικείμενα, είτε μπάλες, είτε μπαίνοντας στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν το χρυσό γκολ του Κοέλιο, δεν άφησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Με δικτατορικό τρόπο, είπαν όχι στην πιθανότητα ισοφάρισης.

ΥΓΕΙΑ: Η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Πολλές τελικές προσπάθειες, γρήγορο ποδόσφαιρο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, επιθυμία και για άλλα γκολ μετά το 0-1.

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Η αντίστοιχη εικόνα δίχως αρχή και τέλος του Παναθηναϊκού. Ελλειψη αυτοπεποίθησης, πίστης, ενώ δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά. Είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και ενώ δέχεται χαστούκια, γυρίζει και το άλλο μάγουλο…

ΥΓΕΙΑ: Το ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίχτηκε στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό. Γκολ μπορεί να μην μπήκαν, όμως σε κράτησε σε (υπερ)ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Η αδυναμία του Γιώργου Δώνη να συγκρατήσει τα νεύρα του. Η πίεση είναι μεγάλη για το «τρένο», οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να τον αμφισβητούν, όμως πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο στόχο του. Ο ΠΑΟΚ θέλει και παίρνει βελτίωση.

ΥΓΕΙΑ: Η επιμονή των ποδοσφαιριστών του Αρη να φύγουν νικητές κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μία νίκη που την άξιζαν, μία νίκη που κυνήγησαν με ψυχή και σώμα σε δύο άλλα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά δεν καρποφόρησε η προσπάθειά τους. Θέλετε εκεί να αδικήθηκαν; Ισως. Στην πηγή είχαν πάει νερό δεν ήπιαν όπως είχε συμβεί και με τον ΠΑΟΚ και πλέον ξεδίψασαν με το πράσινο παγούρι!

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Οι δύο Έλληνες στην 11άδα του Παναθηναϊκού. Τα πολλά λόγια εδώ είναι φτώχεια.

ΥΓΕΙΑ: Οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ, του Αρη και άλλων ομάδων που βελτιώνονται συνεχώς. Κερδισμένες όχι μόνο οι ομάδες τους, αλλά και η Εθνική μας.

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Η αντίδραση του Αγκάνθο στην αλλαγή του στις καθυστερήσεις.

ΥΓΕΙΑ: Η εμφάνιση του Μπουγαϊδη που συνεχώς βελτιώνεται. Μήπως ο Λίνεν θα πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη για τα… «καψόνια» ή εντέλει αυτά τον βοήθησαν;

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Η στρατηγική των Παράσχου και Αναστόπουλου στο μεταξύ τους παιχνίδι. Προπονητές εξπέρ της τακτικής και του… κλειδώματος του αντιπάλου.

ΥΓΕΙΑ: Η δήλωση του Μπουμσόνγκ ότι δεν πρέπει να πηδήξουν από το καράβι και η στήριξη στον Φάμπρι.

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Η απειρία που υπάρχει στην διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ναι μεν θέλουν το καλό του, η διοίκηση του Αλαφούζου τον έσωσε πέρυσι, ωστόσο χρειάζονται ποδοσφαιρικά μυαλά για να τον οδηγήσουν στην έξοδο της κρίσης.

ΥΓΕΙΑ: Η διοικητική σταθερότητα στον ΠΑΟΚ επί Ιβάν Σαββίδη. Από τους πουθενάδες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ με καπελάκια και μη, σε έναν άνθρωπο που δεν μένει μόνο στις υποσχέσεις, αλλά κάνει πράξεις. «Μιλάει» με τα εκατομμύριά του.

ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ: Η τακτική του Καλαιτζίδη που του στοίχισε την απώλεια ενός βαθμού, αλλά και το μετέωρο βήμα της Βέροιας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΥΓΕΙΑ: Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης που έχει και τον ιδανικό καπετάνιο (Τσιώλης).

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Η άνοδος και η πτώση του Πανιωνίου που συνοδεύτηκε στην ουσία με δήμαρχο τον Ελευθερόπουλο και… κλητήρα το ίδιο πρόσωπο! Στην Ελλάδα βέβαια, αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο.

ΥΓΕΙΑ: Η δήλωση του προπονητή του Λεβαδειακού Γιώργου Παράσχου πριν από αρκετές μέρες ότι η πέμπτη θέση θα παιχτεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας στην άκρη τον Παναθηναϊκό. Τότε όλοι τον κοιτούσαν σαν τρελό! Τώρα, θα του δώσουν το χαρακτηρισμό «Μάντης».

ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Να διώχνεις τόσους ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα στον Παναθηναϊκό και να διαπιστώνεις την 22η αγωνιστική ότι η ομάδα στερείται προσωπικοτήτων.

ΥΓΕΙΑ: Η εμφάνιση- αντίδραση της Κέρκυρας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία στο νησί των Φαιάκων.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ: Βλέποντας τον δανεικό Ντε Κάιπερ βασικό, να διαπιστώνεις ότι ο Νίκος Σπυρόπουλος ήταν κάτι σαν… Ρομπέρτο Κάρλος, συγκρίνοντάς τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα