Ο Κύργιος τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο πρόστιμο της καριέρας του!

Gazzetta team
Ο Κύργιος τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο πρόστιμο της καριέρας του!
Ξανά στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους ο Νικ Κύργιος, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 113.000 δολαρίων, το οποίο... άγγιξε το ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος! Πιθανός ακόμα ο αποκλεισμός.

Ο Κύργιος προκάλεσε ξανά με τις αντιδράσεις του στο Σινσινάτι, στον αγώνα με τον Κάρεν Χατσάνοφ. Την Παρασκευή, ανακοινώθηκε ότι τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο πρόστιμο στην καριέρα του από την ATP, για τα όσα έκανε. Κυρίως, για το ότι αποκάλεσε τον διαιτητή Φέργκους Μέρφι «γαμ...ο εργαλείο» και για το ότι έφτυσε προς την κατεύθυνσή του. Παράλληλα, πέταξε μπουκάλι και έσπασε δύο ρακέτες.

Το πρόστιμο των 113.000 που του επιβλήθηκε, πλησιάζει στο ρεκόρ της ιστορίας του αθλήματος. Ήταν το 2017, όταν ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι τιμωρήθηκε με 120.000 δολάρια για το ξέσπασμά του, που ήταν προς γυναίκα διαιτητή. Το ποσό είναι σχεδόν τρεις φορές τα χρήματα που πήρε ο Κύργιος, ενώ θα ακολουθήσουν νέες συσκέψεις προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιπλέον τιμωρίας αποκλεισμού από το τουρ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα