Σάκκαρη: «Έχω αυτοπεποίθηση, όταν παίζω με τέτοιες παίκτριες» (vid)

Gazzetta team
Σάκκαρη: «Έχω αυτοπεποίθηση, όταν παίζω με τέτοιες παίκτριες» (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα την τέταρτη νίκη της μέσα στο 2019 κόντρα σε παίκτρια του Top-10 και όπως τόνισε, αυτό «είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα».

«Είναι απίστευτη παίκτρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Παίζει εξαιρετικά γρήγορα και σε φέρνει σε μια πολύ άβολη θέση με το τένις σου. Πάλεψα σκληρά και έβγαλε πολλές μπάλες. Είναι στη νοοτροπία μου να παλεύω σκληρά. Νιώθω πολύ καλά και έχω αρκετή αυτοπεποίθηση όταν παίζω μ' αυτές τις παίκτριες. Πριν λίγα χρόνια, τις παρακολουθούσα μόνο από την τηλεόραση. Ποτέ δεν πίστευα πως θα βρισκόμουν εδώ, θα τις αντιμετώπιζα και θα τις κέρδιζα. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε η ελληνίδα τενίστρια, μετά την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του Western & Southern Open του Σινσινάτι.

«Ήταν πολύ κλειστός αγώνας, τρια κλειστά σετ. Έπαιξε πολύ καλά στο 2ο σετ. Όπως πάντα, έφερε στο γήπεδο πολύ σπουδαίο τένις. Μεγάλωσα τα ράλι και κράτησα τη μπάλα στο γήπεδο, προσπαθώντας να χτυπήσω όλο και περισσότερες μπάλες. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήρα τη νίκη σήμερα», συμπλήρωσε.

 

Τελευταία Νέα