Σάκκαρη - Μπρέιντι 0-2: «Αυτοκτόνησε» και αποκλείστηκε στο Νότιγχαμ

Σάκκαρη - Μπρέιντι 0-2: «Αυτοκτόνησε» και αποκλείστηκε στο Νότιγχαμ
Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-1 στο 1ο σετ και το έχασε με 7-5 από την Μπρέιντι και αποκλείστηκε με 2-0 σετ στο Νότιγχαμ.

Εκτός ημιτελικών στο τουρνουά του Νότιγχαμ έμεινε η Μαρία Σάκκαρη αφού ηττήθηκε με 7-5, 6-3 στον προημιτελικό της Παρασκευής από την Τζένιφερ Μπρέιντι.

Η Ελληνίδα τενίστρια αν και προηγήθηκε με 4-1 στο 1ο σετ δέχτηκε σερί 1-6 και το έχασε μέσα από τα χέρια της!

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε πολύ καλά στοιχεία για μεγάλο διάστημα του αγώνα και εύκολα ή δύσκολα θα ήταν εκείνη που θα προκρίνονταν αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο αγώνας άρχισε και πάλι με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ η Μαρία βρέθηκε και φέτος στο Νότιγχαμ για να παίξει σε χόρτο και να προετοιμαστεί για το Wimbledon έπαιξε όλα τα παιχνίδια της σε σκληρή επιφάνεια και σε κλειστό χώρο!

Αυτό συνέβη βέβαια λόγω βροχής ενώ για τον ίδιο λόγο δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη στον προημιτελικό.

Αυτοκτονία... στο 1ο σετ!

Στο 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά αλλά "αυτοκτόνησε" στη συνέχεια. Το 1-0 έγινε με μπρέικ για την Ελληνίδα η οποία με νέο μπρέικ έφτασε στο 4-1.

Ενώ έδειχνε πως έχει πάρει τον... αέρα της Αμερικανίδας δέχτηκε μπρέικ αμέσως (4-2) και αφού έχασε το 7ο γκέιμ έφτασε ξανά στο +2 (5-3).

Η Αμερικανίδα όμως με μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5 και τελικά μ' ένα σερί 4-0 (από 5-3) έφτασε στο 5-7 και στην κατάκτηση του σετ.

Υπόθεση ψυχολογίας

Στο 2ο η Τζένιφερ ξεκίνησε με φόρα από το 1ο και θα προηγηθεί 2-0 με μπρέικ. Η Σάκκαρη της παίρνει πίσω το μπρέικ (2-1) αλλά με νέο μπρέικ η Αμερικανίδα θα αποκτήσει προβάδισμα με 4-2.

Το 5-2 είναι εύκολη υπόθεση για την Μπρέιντι αλλά το ίδιο εύκολο ήταν για την Σάκκαρη να μειώσει σε 5-3.

Η Μπρέιντι όμως δεν άφησε περιθώρια και κέρδισε με 6-3 το σετ και τον αγώνα. H Αμερικανίδα είχε 8 άσους έναντι 6. Το παιχνίδι είχε διάρκεια 1.30.

Φυσικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παραμείνει στην Αγγλία για να συμμετάσχει την επόμενη εβδομάδα στο Birmingham Classic.

Εκεί μεταξύ άλλων θα παίξουν η Ναόμι Οσάκα, η Άσλεϊ Μπάρτι, η Καρολίνα Πλίσκοβα και η Τζο Κόντα.

 

Τελευταία Νέα