Πανηγυρίζει την άνοδο η Εθνική

Gazzetta team
Πανηγυρίζει την άνοδο η Εθνική
Η Εθνική των ανδρών πανηγυρίζει την άνοδό της στην 2η Κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις έπειτα από δύο χρόνια, επικρατώντας στα πλέι οφ που διεξήχθησαν στο Σαν Μαρίνο με 2-1 των Σκοπίων.

Η πλήρως ανανεωμένη η ελληνική ομάδα πέτυχε τον μεγάλο στόχο, με το εισιτήριο να κρίνεται στο διπλό, όπου οι Μάρκος Καλοβελώνης και Αλέξανδρος Γιακούποβιτς νίκησαν τους Στέφαν Μίκοφ και Νταβίντ Μισέφσκι με 6-4, 6-3.

Νωρίτερα ο Καλοβελώνης είχε ηττηθεί από τον Πρέντρακ Ρουσέβσκι με 6-4, 4-6, 6-3 ενώ ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς νίκησε τον Σέντριντ Ντέαρι με 7-5, 6-2.

«Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να συγχαρώ την Εθνική Ομάδα και προσωπικά τους Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, Μάρκο Καλοβελώνη, Χάρη Καπόγιαννη, Κωνσταντίνο Μίκο και τον Γιώργο Καλοβελώνη για την άνοδο της Εθνικής στην ΙΙ κατηγορία του Davis Cup. H παρουσία τους στο Σαν Μαρίνο και η τελική νίκη επί της FYROM μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για την συνέχεια, αφού τα τρία από τα τέσσερα μέλη είναι αθλητές από 19 έως 23 ετών», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σπύρος Ζαννιάς.

 

Τελευταία Νέα