Φέντερερ: Ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του στη Λατινική Αμερική

Αντώνης Πατσούρας
Φέντερερ: Ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του στη Λατινική Αμερική
Οι κάμερες κατέγραψαν τα πάντα για την ζωή του "Βασιλιά" στη Λατινική Αμερική και θα παρουσιαστούν από το ESPN.

Η επίσκεψη του Ρότζερ Φέντερερ στη Λατινική Αμερική μετά από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου του 2019 ήταν το γεγονός της χρονιάς για τους φίλους του τένις και όχι μόνο στις χώρες της.

Ο Ελβετός κάτοχος των 20 τίτλων Grand Slam ταξίδεψε στην Αργεντινή, στην Κολομβία, στο Εκουαδόρ, στη Χιλή και στο Μεξικό και μετέφερε την μαγεία του τένις σ' όλες τις χώρες σαν να ήταν ο νέος... Μπολιβάρ.

Στο Μεξικό έγινε ρεκόρ προσέλευσης θεατών. Περισσότεροι από 42.000 θεατές κατέκλυσαν το στάδιο στην Πόλη του Μεξικού για να τον δούν να παίζει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Μια ημέρα πριν στην συνέντευξη Τύπου συγκεντρώθηκαν 4000 άνθρωποι για να τον δουν να φτάνει στην εγκατάσταση.

Ο Φέντερερ αν και ταπεινός έζησε σαν ροκ σταρ στην Λατινική Αμερική. Στην Αργεντινή άκουσε τον μεγάλο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να του στέλνει μήνυμα μέσω video και να τον αποθεώνει τονίζοντας του ότι εάν χρειαστεί κάτι να του τηλεφωνήσει.

Στην ίδια χώρα συνάντησε τον άσο της Αργεντικής και της Φιορεντίνα, τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Σίγουρα εάν ζούσε ο Γκαλεάνο θα έγραφε μια ιστορία για τον "Ρότζερ στη Λατινική Αμερική".

Επειδή όμως δεν ζει θα δούμε την παραγωγή του ESPN για την περιοδεία του Ελβετού. Πήρε το όνομα "Roger Federer: Everywhere is Home" και καταγράφει τα πάντα για τη ζωή του στις λίγες ημέρες που έμεινε στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ο κόσμος, τα αεροπλάνα, τα ξενοδοχεία, τα ρεκόρ, τα παραλειπόμενα μιας περιοδείας. Το ντοκιμαντέρ θα είναι αρχικά διαθέσιμο στην Αμερική στις 17/12.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα