Η Ακαδημία Ναδάλ ζήτησε βιογραφικό από τον... προπονητή Φέντερερ (pic)

Gazzetta team
Η Ακαδημία Ναδάλ ζήτησε βιογραφικό από τον... προπονητή Φέντερερ (pic)
Το...αστείο του Ναδάλ στον Φέντερερ που έγραψε ιστορία.

Ο κάτοχος των 20 Grand Slam και των 102 τίτλων καριέρας πρέπει να δώσει βιογραφικό για να δουλέψει στην Ακαδημία του Ναδάλ.

Το ... περιστατικό αυτό συνέβη όταν ο Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε την επιθυμία του να διδάξει στα παιδιά που μαθαίνουν τένις στην Ακαδημία του Ισπανού.

Ο Ελβετός είχε βρεθεί, μάλιστα στα εγκαίνεια της Ακαδημίας το 2017 αλλά αυτό δεν έφτανε για να πιάσει δουλειά όταν θα αποσυρθεί.

«Θα ήθελα να διδάξω τένις στα μικρά παιδιά και θα ήθελα να το κάνω στην Ακαδημία του Ράφα!» ανέφερε στην Sportweek (La Gazzetta). Πρόσθεσε, δε πως «αν κάποιο από τα παιδιά μου θέλει να ασχοληθεί με το τένις, σίγουρα θα το έστελνα εκεί»!

Η Ακαδημία και ο Ναδάλ αποδέχτηκαν την... πρόκληση του Φέντερερ και αστειεύτηκαν στα social media, ζητώντας από τον Ελβετό να του στείλειο βιογραφικό, ρωτώντας τον επίσης αν μιλάει ισπανικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα