Ντιγιάνα Τζόκοβιτς: «Ο κόσμος δεν υποστηρίζει τον Νόβακ όσο τους Φέντερερ-Ναδάλ»

Για την αποδοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον κόσμο μίλησε η μητέρα του. 

Το... παράπονο της, ότι ο γιος της, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν έχει την αποδοχή από τον κόσμο του Φέντερερ και του Ναδάλ, εξέφρασε η Ντιγιάνα Τζόκοβιτς.

«Το νιώθω. To νιώθω στην Αυστραλία, στη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο. Στο Παρίσι τα πράγματα είναι καλύτερα. Τους έκλεψε την καρδιά όταν άρχισε να μιλάει Γαλλικά.  Ειλικρινά δεν ξέρω. Είναι τόσο ωραίο και ευγενικό να δουλεύεις τόσο σκληρά. Αλλά οι άνθρωποι δεν το εκτιμούν γιατί παίζει στην εποχή του Φέντερερ και του Ναδάλ.

Όταν ο Νόβακ  ήταν στο Νο.3 και οι άλλοι 2 στο Νο.1 και Νο.2 , τα πράγματα ήταν οκ, όταν αυτό άλλαξε και  ανέβηκε στο Νο.1 ο κόσμος δεν το αποδέχθηκε. Δεν ξέρω, με ενοχλεί πολύ αυτό. Σέβονται την επιτυχία του και αυτό που κάνει, αλλά αν βάλεις τον Νόβακ να παίξει με τον Φέντερερ, ο κόσμος θα υποστηρίξει και πάλι Φέντερερ. Αλλά αυτό του δίνει περισσότερη δύναμη για να νικήσει», είπε μεταξύ άλλων. 

Ο Τζόκοβιτς είναι σε περίοδο προετοιμασίας για το Masters στο Παρίσι και το ATP Finals στο Λονδίνο και θα δώσει μεγάλη μάχη με τον Ναδάλ για το Νο1.