Λέιβερ: «Ο αποκλεισμός είναι μια λύση για τον Κύργιο»

Gazzetta team
Λέιβερ: «Ο αποκλεισμός είναι μια λύση για τον Κύργιο»
Ο Ροντ Λέιβερ είπε πως λείπει η πειθαρχία από τον Κύργιο και ο αποκλεισμός ίσως του έκανε καλό.

Θέση για τα κατορθώματα του Νικ Κύργιου στα κορτ πήρε ο Ροντ Λέιβερ.

Ο θρυλικός τενίστας από την Αυστραλία που είναι αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη για το US Open σχολίασε την συμπεριφορά του Νικ και τόνισε πως ο αποκλεισμός θα ήταν λύση.

«Τίποτα απ' όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα δεν έχει λειτουργήσει, οπότε ίσως ο αποκλεισμός να είναι η μόνη απάντηση. Δεν είμαι βέβαιος πως έχει πάρει το μάθημά του απ' όλα όσα έχουν συμβεί. Και αν του επιβληθεί κάποια τιμωρία, τότε τα πράγματα ίσως έρθουν πιο απλά. Δεν ξέρω αν σκοπίμως θέλει να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αν έχει κάποια πράγματα που θέλει να πετύχει μ' αυτό, αλλά το μόνο πράγμα που λείπει από το παιχνίδι του είναι η πειθαρχία.

Δυστυχώς, ο Νικ είναι ο Νικ. Θα μπορούσε να ήταν ήδη και ακόμα μπορεί να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής, εξαιτίας της απίστευτης ικανότητας στο σερβίς. Αλλά το μυαλό του τον εμποδίζει μέχρι τώρα. Δεν θέλει να προσαρμοστεί στις συνθήκες ή να ακούσει τον διαιτητή», δήλωσε ο Λέιβερ.

Ο Κύργιος θυμίζουμε πως είχε "φάει" 113.000 δολάρια πρόστιμο στο Σινσινάτι και μετά από τις αιχμηρές δηλώσεις του κατά της ATP κινδυνεύει με μεγάλο πρόστιμο και ίσως και πολυετή αποκλεισμό!

 

Τελευταία Νέα