Σαράποβα: «Ο Ναδάλ είναι ο τέλειος μαχητής»

Σαράποβα: «Ο Ναδάλ είναι ο τέλειος μαχητής»
Η Μαρία Σαράποβα αποθέωσε τον Ράφα Ναδάλ σε συνέντευξη της στο Reuters.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ναδάλ, στη Μαγιόρκα, θα επιστρέψει από την Τρίτη στη δράση η Μαρία Σαράποβα.

Η σπουδαία Ρωσίδα τενίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς συνεχίζει στα 32 της να παίζει τένις και να διεκδικεί τίτλους.

Η Μαρία Σαράποβα μίλησε στο Reuters για την επιστροφή της αλλά και για τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ ο οποίος έφτασε τα 12 Roland Garros.

«Ο Ναδάλ είναι ο τέλειος μαχητής και ένα εκπληκτικό παράδειγμα για το τι μπορούμε να πετύχουμε αν έχουμε τη θέληση και το πάθος γι' αυτό που κάνουμε. Πάντα θαύμαζα τον τρόπο που αγωνίζεται μετά από όλους αυτούς τους τραυματισμούς.

Το τένις γι’ αυτόν είναι κάτι τόσο φυσικό και ειδικά ο τρόπος που παίζει φέρνει μια αισιόδοξη προοπτική ότι μπορεί να επιστρέψει και να είναι ο πρωταθλητής», είπε η Σαράποβα η οποία στην καριέρα της έχει κερδίσει 2 Roland Garros.

Όσο αφορά την πορεία της και τον τραυματισμό της τόνισε: «Ο ώμος μου είναι καλά, πήρα τον χρόνο που χρειαζόταν, αλλά η πραγματική δοκιμασία θα είναι οι αγώνες. Έχω ακόμη πολλές προσδοκίες για τον εαυτό μου και νομίζω ότι θα έχω τις ευκαιρίες για να πετύχω κι άλλα πράγματα.

Αυτό το άθλημα είναι μοναδικό και ιδιαίτερο και μου αρέσει να προσπαθώ κάθε μέρα για να γίνω καλύτερη. Πριν την επέμβαση ένιωθα ενοχλήσεις και δεν μπορούσα να απολαύσω το παιχνίδι. Μετά από κάθε αγώνα σκεφτόμουν πως κάτι πρέπει να κάνω με τον ώμο μου. Μόλις έπαιξα τον πρώτο αγώνα στην Αγία Πετρούπολη, ήξερα πλέον τι χρειαζόμουν».

 

Τελευταία Νέα