Κύργιος: «Έχει αρρωστημένη εμμονή να τον αγαπούν ο Τζόκοβιτς»

Gazzetta team
Κύργιος: «Έχει αρρωστημένη εμμονή να τον αγαπούν ο Τζόκοβιτς»
Ο Νικ Κύργιος μίλησε για τους τρεις μεγάλους του τένις και προκάλεσε αντιδράσεις για άλλη μια φορά.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει ότι οι τρεις μεγάλοι του τένις (Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς) δεν είναι και ... θεοί.

Ο Νικ Κύργιος που είχε ζητήσει να καταργηθεί η χωμάτινη επιφάνεια είναι στη Ρώμη και ξεκίνησε το σόου μέσα στα κορτ αλλά το συνέχισε και εκτός!

Ο Ελληνοαυστραλός ήταν καλεσμένος του Ben Rothenberg στην εκπομπή του με τίτλο "No Challenges Remaining" και μίλησε για όλους και για όλα.

Αφού αποκάλεσε "GOAT" τον Ρότζερ Φέντερερ είπε για τον Ναδάλ: "Αυτό που έχει καταφέρει ο Ράφα να κάνει είναι τρομακτικό. Ξέρω πως έχει κερδίσει 11 Grand Slam στο Roland Garros, αλλά το ότι έχει προσαρμόσει το παιχνίδι του και αλλού και έχει κερδίσει τόσα πολλά και στο γρασίδι είναι τρελό."

Από την άλλη δεν είπε τα καλύτερα για τον Τζόκοβιτς: "Έχει μια αρρωστημένη εμμονή με το να είναι αγαπητός. Θέλει τόσο πολύ να είναι αγαπητός, που δεν το αντέχω. Είναι cringe."

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στα παιχνίδια του με τον Τζόκοβιτς και ο Κύργιος τόνισε πως μετά από τις 2 νίκες του θα πετύχει και 3η με τον Τζόκοβιτς εάν τον συναντήσει και θα πανηγυρίσει έξαλλα: "Αν δεν μπορείς να με κερδίσεις, δεν είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο πανηγυρισμός αυτός με σκοτώνει. Αν παίξουμε ξανά και τον κερδίσω, θα κάνω αυτόν τον πανηγυρισμό μπροστά του."

 

Τελευταία Νέα