Italian Open: Έντονος διάλογος Τζόκοβιτς με δημοσιογράφο!

Gazzetta team
Italian Open: Έντονος διάλογος Τζόκοβιτς με δημοσιογράφο!
Έντονος διάλογος 9' Τζόκοβιτς με δημοσιογράφο για να συνδικαλιστικά στη Ρώμη.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αταλάντα - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στο Coppa Italia από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Italian Open στη Ρώμη.

O δημοσιογράφος των New York Times, Ben Rothenberg ρώτησε τον Νόλε που είναι πρόεδρος των παικτών για την αναταραχή στης τάξης της ATP. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις ο πρόεδρος της ATP Κρις Κερμόντε στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την θέση του. Πολλά από τα δημοσιεύματα στον παγκόσμιο Τύπο "χρέωσαν" τον Τζόκοβιτς γι' αυτή την απόφαση.

Ο Τζόκοβιτς απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου είπε μεταξύ άλλων: "Ο τρόπος που παρουσιάζονται όλα αυτά στα media δε μου αρέσει καθόλου. Δε νομίζω πως είναι δίκαιο να παρουσιάζομαι από σας σαν τον άνθρωπο που παίρνει όλες τις αποφάσεις. Είμαι ο πρόεδρος ενός συμβουλίου που αποτελείται από 10 παίκτες και η πλειοψηφία αποφασίζει. Είμαι ένας από τους 10.

Νιώθω πως έχω στοχοποιηθεί πολύ λόγω της θέσης μου. Όλοι με θεωρούν υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβαίνει στο τένις αυτή τη στιγμή, αυτό είναι άδικο. Αν κάποιος θέλει να καταλάβει πως λειτουργεί αυτό, δεν θα είχε τέτοια προσέγγιση. Αυτό προσπαθώ να πω, όχι για τις πληροφορίες που διαρρέουν. Κάποιες απ' αυτές είναι έγκυρες και κάποιες άλλες όχι. Απλά νιώθω πως ο τρόπος που βγαίνουν τα συμπεράσματα δείχνει πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού. Απλά στοχοποιείται κάποιος και όλη η πίεση πέφτει πάνω του."

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα