Τζόκοβιτς: «Είμαι ακόμη λίγο σκουριασμένος»

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Είμαι ακόμη λίγο σκουριασμένος»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έμεινε εκτός οχτάδας στο Miami Open και απολογήθηκε για τις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες.

Με τον εαυτό του τα βάζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από το νέο πρόωρο αποκλεισμό στις ΗΠΑ.

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από τον αποκλεισμό του στη φάση των "32" στο Indian Wells έμεινε εκτός στους "16" στο Miami Open και αποχαιρετά πρόωρα τις ΗΠΑ.

Ο Τζόκοβιτς μιλώντας μετά από τη νέα ήττα του από τον Μπαουτίστα Αγκούτ τόνισε πως είναι "σκουριασμένος" ενώ ... απολογήθηκε για διακοπές, τα μπάνια στην Καλιφόρνια αλλά και το σκι!

«Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνω νωρίς και στα δυο τουρνουά. Μου συνέβη αυτό τα τελευταία δυο χρόνια. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να ξανασκεφτώ πως θα προετοιμαστώ για το Indian Wells και το Μαϊάμι την επόμενη χρονιά», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Απλά έκανα πολλά εξωαγωνιστικά πράγματα τελευταία. Υποθέτω αυτό με επηρέασε λίγο και στο γήπεδο. Δεν ήμουν επίσης στην καλύτερή μου κατάσταση, όπως και στο Indian Wells. Είμαι ακόμα λίγο σκουριασμένος, αλλά στη ζωή συνεχώς μαθαίνεις».

Φυσικά ο "Νόλε" έδωσε και συγχαρητήρια στον Ισπανό αντίπαλο του ο οποίος τον κερδίζει για 2η φορά μέσα στο 2019: «Είναι πολύ σταθερός παίκτης. Σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια για την ανατροπή. Αλλά είναι ένας απ' αυτούς τους αγώνες που δεν θα έπρεπε να χάσω. Είχα πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αυτό συμβαίνει όταν δεν τις αξιοποιείς όταν πρέπει».

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα