Η Σάκκαρη κοιμόταν και η Ντανίλοβιτς έκλαιγε (vid-pic)

Gazzetta team
Η Σάκκαρη κοιμόταν και η Ντανίλοβιτς έκλαιγε (vid-pic)
Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε ότι...κοιμόταν στο 1ο σετ απέναντι στην Ντανίλοβιτς.

Η μια κλαίει, η άλλη πανηγυρίζει... Μέσα στον αγώνα της Σάκκαρη με την Ντανίλοβιτς οι δυο τους αντάλλαξαν πολλές φορές ρόλους αλλά στο τέλος η ελληνίδα ήταν αυτή που ... γέλασε και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Miami Open.

Η Σάκκαρη παραδέχτηκε στις δηλώσεις της μετά από την αναμέτρηση με την Σέρβα ότι στο 2ο σετ που έχασε με 6-1 «κοιμόταν».

«Νομίζω πως κοιμόμουν στο 1ο σετ! Ήμουν 1-6, 0-2 πίσω, είχα πολύ κακή διάθεση, ειδικά στο 1ο σετ, αλλά είπα στον εαυτό μου 'Μαρία, πρέπει να ξυπνήσεις, πρέπει να κάνεις κάτι, τουλάχιστον προσπάθησε να παλέψεις, βάλε όλες τις μπάλες μέσα», είπε η Μαρία.

Η συμπατριώτισσα μας ... ξύπνησε και κέρδισε αλλά η 18χρόνη κόρη του σπουδαίου Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, ακόμη πριν τελειώσει ο αγώνας και αφού έβλεπε τον... τυφώνα Σάκκαρη να ... σαρώνει ξέσπασε σε κλάματα. Ο αγώνας δεν είχε τελειώσει ακόμη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα