Ο διάλογος της Ναόμι με τον Στέφανο και η ... φημολογία!

Gazzetta team
Ο διάλογος της Ναόμι με τον Στέφανο και η ... φημολογία!
Όλα ξεκίνησαν από μια παρότρυνση της Οσάκα και συνεχίστηκαν μ' έναν ... τρομερό διάλογο με τον Τσιτσιπά.

Κατά την διάρκεια του Australian Open η Ναόμι Οσάκα είχε δηλώσει ότι ο Τσιτσιπάς την εμπνέει. Η αθλήτρια από την Ιαπωνία όντως εμπνεύστηκε από τον Τσιτσιπά και έφτασε έως την κατάκτηση του Australian Open αλλά και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι δυο τους όπως δείχνουν τα πράγματα έχουν ... επαφή την οποία δείχνουν και μέσα από τα social media. Τα σχόλια σ' αυτό δίνουν και παίρνουν και μιλούν για "φλερτ" της Ιαπωνέζας με τον Έλληνα.

Πριν από λίγες ώρες η Οσάκα, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον προπονητή της και πήρε νέο αυτοκίνητο για να ξεχάσει, έστειλε ένα tweet στον Τσιτσιπά και του πρότεινε μια κάμερα-στόματος για να χρησιμοποιήσει στον τελικό του Grand Slam.

Η Οσάκα έγραψε: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μπαίνει στο court για έναν Grand Slam τελικό με αυτό στο στόμα του για να έχει ποιοτικό υλικό για το vlog του» και ο Στέφανος απάντησε αμέσως με ερώτηση για το πότε έχει παίξει σε τελικό. Ο διάλογος συνεχίστηκε και σήμερα με την Νο1 στον κόσμο να γράφει: «Κύριε Τσιτσιπά, καμία φορά πρέπει να το λες για να γίνει πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, παρακαλώ».

Ο Τσιτσιπάς απάντησε με χιούμορ: «Κύριε; Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που κάποιος με αποκάλεσε έτσι... Ένας διαιτητής». Ο διάλογος συνεχίστηκε και εισήλθαν και πολλοί άλλοι για να γράψουν ότι τα παιδιά έχουν χημεία και ίσως πρέπει να κάνουν κάτι.

Πάντως ο Έλληνας τενίστας σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι δεν είναι τώρα ή ώρα για έρωτες και εάν το κάνει θα θέλει να τα... φτιάξει μ' ένα κορίτσι με καλό χαρακτήρα.

 

Τελευταία Νέα