Τσιτσιπάς: Η Μαρία Σάκκαρη αποθέωσε τον Στέφανο

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: Η Μαρία Σάκκαρη αποθέωσε τον Στέφανο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά του Australian Open και η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την πορεία του 20χρονου τενίστα.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Είχαν πάρει μαζί μια γεύση στο Hopman Cup. Εκεί στο διπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη νίκησαν τον Ρότζερ Φέντερερ και την Μπελίντα Μπένσιτς.

Ομως ο Στέφανος Τσιτσιπάς το έκανε και στο Australian Open μιας και απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ το πρωί της Πέμπτης.

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και την δική της πορεία και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Είναι μάγος. Αυτά δεν τα κάνει ο καθένας. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί για να παίζει τένις. Έχει γεννηθεί για να είναι πρωταθλητής και για εμένα, όπως λένε πολλοί, δεν υπάρχει ταβάνι για τον Στέφανο. Είναι συγκινητικό αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες. Του εύχομαι να είναι γερός, δυνατός.

Δεν θα αποκαλύψω αυτό που πιστεύω για αυτό το τουρνουά, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα. Του έστειλα μήνυμα μετά τον αγώνα με τον Μπαουτίστα. Δεν θέλω να τον ενοχλώ γιατί ξέρω πώς είναι το πρόγραμμα όταν τελειώνει ένας αγώνας. Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει.

Του έστειλα ένα μήνυμα για να ξέρει ότι είμαι δίπλα του, ότι τον στηρίζω και ότι τον βλέπω. θα τον δω σε μερικές εβδομάδες και θα τα συζητήσουμε όλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα