Τζόκοβιτς: «Αυτό που κατάφερε ο Τσιτσιπάς είναι απίστευτο» (vid)

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Αυτό που κατάφερε ο Τσιτσιπάς είναι απίστευτο» (vid)
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την πρόκριση του Σέρβου στα ημιτελικά του Australian Open!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση του Τζόκοβιτς επί του Μεντβέντεφ, ο Σέρβος ερωτήθη για τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ και τόνισε πως αυτό που πέτυχε ο Έλληνας τενίστας ήταν απίστευτο.

Αναλυτικά είπε: «Είδα μεγάλο κομμάτι του ματς και ήταν ένας πραγματικά καταπληκτικός αγώνας με φανταστική ποιότητα τένις. Ο Στέφανος έδειξε μεγάλη ωριμότητα και ικανότητα να αντέξει την πίεση, με τον Ρότζερ απέναντί του, τον κόσμο και ό,τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Αν αναλογιστούμε όλα, τα πήγε εκπληκτικά! Αυτό που κατάφερε ο Στέφανος είναι απίστευτο, αν σκεφτούμε ότι είναι μόλις 20 ετών! Του εύχομαι καλή συνέχεια στο τουρνουά!».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς είχε αποκλείσει τον Τζόκοβιτς στο περσινό Rogers Cup στον Καναδά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα