Έρχεται στη Χαλκιδική η Ακαδημία Ναδάλ!

Η Ακαδημία του σπουδαίου Ραφαέλ Ναδάλ θα είναι τον Απρίλιο στη χώρα μας.   

Σε μια σπουδαία συμφωμνία ήρθε το Sani Resort στη Χαλκιδική αφού τον Απρίλιο θα φέρει στην Ελλάδα μέλη της διάσημης Ακαδημίας τένις του Ραφαέλ Ναδάλ για να διδάξουν σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, στις εγκατστάσεις του. 

Το συγκρότημα διαθέτει οκτώ χωμάτινα courts στα οποία μεγαλουργεί ο Ισπανός τενίστας. Βάσει της συμφωνίας οι προπονητές του resort θα ταξιδέψουν στην Μαγιόρκα για να εκπαιδευτούν από τους κορυφαίους της Ακαδημίας Ναδάλ. 

Ο Ναδάλ μιλώντας γι' αυτή τη συνεργασία είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης της ακαδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο». 

Ο CEO του resort δόκτωρ Ανδρέας Ανδρεάδης σημείωσε από την πλευρά του: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε το νέο Rafa Nadal Tennis Academiy. Εδώ στο Sani υπερηφανευόμαστε για τις καινοτομίες και τις σπάνιες εμπειρίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να φύγεις με δεξιότητες που θα έχεις διδαχθεί από τον θρυλικό Ράφα Ναδαλ; Φέτος καλούμε τον κόσμο να απολαύσει μια νέα εμπειρία, παράλληλα με ξεκούραση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια των διακοπών".