Τσιτσιπάς και Σάκκαρη νίκησαν το αμερικανικό δίδυμο! (pic-vid)

Gazzetta team
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη νίκησαν το αμερικανικό δίδυμο! (pic-vid)
Ελληνική επιτυχία στο διπλό μικτό στο Hopman Cup, αφού, οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, μετά τα μονά τους παιχνίδια, επικράτησαν 2-1 σετ των Φρανσίς Τιαφό και Σερένα Γουίλιαμς!

Iντιάνα Πέισερς – Ατλάντα Χοκς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μεγάλη νίκη για την Ελλάδα κόντρα στις ΗΠΑ για το Hopman Cup. Μπορεί νωρίτερα, τα συναισθήματα να ήταν ανάμεικτα, αφού ναι μεν ο Τσιτσιπάς είχε επιβληθεί του Τιαφό, αλλά η Σάκκαρη είχε υποστεί ήττα από την Σερένα, ωστόσο, όταν ένωσαν τις δυνάμεις τους, έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.

Με τη νίκη τους που ήρθε με τα σετ να ολοκληρώνονται στο 4-1, 1-4 και 4-2, οι συμπατριώτες μας διατήρησαν τις πιθανότητές τους για πρόκριση στον τελικό του Hopman Cup, αφού ακολουθεί ματς με την Ελβετία και μεγάλη κόντρα του Τσιτσιπά απέναντι στον Φέντερερ! Τα μεγάλα παιχνίδια με την Ελβετία θα διεξαχθούν το ξημέρωμα της 3ης Ιανουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα