Το μήνυμα της Σάκκαρη για το Hopman Cup (pic)

Αντώνης Πατσούρας
Το μήνυμα της Σάκκαρη για το Hopman Cup (pic)
Η Μαρία Σάκκαρη ανυπομονεί για την συμμετοχή της στο τουρνουά του Περθ εκεί όπου θα "συναντήσει" τη Σερένα Γουίλιαμς.

Το Champions League παίζει στη Novibet με προσφορά* για τα μέλη! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το "Hopman Cup" στο οποίο η Ελλάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά μετά από το 2002 με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια θα "συνατήσει" μεταξύ άλλων την Σερένα Γουίλιαμς και αγωνία για τον σπουδαίο αγώνα.

«Είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα μέσα στη χρονιά. Όλοι μας νιώθουμε όμορφα που θα είμαστε εκεί. Γίνονται μεγάλα παιχνίδια, υπέροχη ατμόσφαιρα, εξαιρετική τοποθεσία, εξαιρετικά γήπεδα, εξαιρετικό ξενοδοχείο. Εννοώ πως τα πάντα είναι απίστευτα. Έτσι ανυπομονώ για όλα», είπε η Σάκκαρη στην ιστοσελίδα του τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29/12 έως τις 6/1.

Η Ελλάδα είναι στον Β' όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, την Μεγάλη Βρετανία και την Ελβετία. Η αρχή θα γίνει στις 29/12 όταν και η Σάκκαρη θ' αντιμετωπίσει στις 04:00 τα ξημερώματα την Βρετανίδα Κάτι Μπούλτερ και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς τον Κάμερον Νόρι. Η συνέχεια έχει μεικτό διπλό! Την παραμονή Πρωτοχρονιάς πάλι στις 04:00 η Σάκκαρη θα βρει απέναντι της την Σερένα Γουίλιαμς και ο Τσιτσιπάς τον Φράνσις Τιαφόε. Στις 3 Ιανουαρίου στις 11:30 η Ελλάδα θα παίξει με την Ελβετία. Ο Τσιτσιπάς θα "συναντήσει" τον Φέντερερ και η Σάκκαρη την Μπένσιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα