Ενθουσιαμένος ο Τσιτσιπάς για την συνύπαρξη του με Σάκκαρη στο Hopman Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει με αγωνία τους αγώνες του με την Μαρία Σάκκαρη στο Περθ.

Στις 29 Δεκεμβρίου, στην μακρινή Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Περθ, αρχίζει το φημισμένο Hopman Cup με την συμμετοχή παγκόσμιων "αστέρων" του τένις. 

Η Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο τουρνουά με το κορυφαίο δίδυμο της που αποτελούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Οι δυο αθλητές περιμένουν την τελευταία ... πρόκληση του 2018 και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν παρέλειψε να εκφράζει τον ενθουσιασμό του με μήνυμα στα social media το οποίο "ανέβηκε" και στην επίσημη σελίδα του τουρνουά! 

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Περθ και, μαζί με τη Μαρί Σάκκαρη, θα έχουμε την πρώτη ελληνική ομάδα που παίζει στο Περθ έπειτα από πολλά χρόνια", έγραψε ο 20χρόνος τενίστας. 

Στο τουρνουά μεταξύ άλλων ο Τσιτσιπάς θ' αγωνιστεί κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ και η Σάκκαρη με την Σερένα Γουίλιαμς! 

Η αρχή θα γίνει στις 29/12 όταν και η Σάκκαρη θ' αντιμετωπίσει στις 04:00 τα ξημερώματα την Βρετανίδα Κάτι Μπούλτερ και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς τον Κάμερον Νόρι. Η συνέχεια έχει μεικτό διπλό! Την παραμονή Πρωτοχρονιάς πάλι στις 04:00 η Σάκκαρη θα βρει απέναντι της την Σερένα Γουίλιαμς και ο Τσιτσιπάς τον Φράνσις Τιαφόε.  Στις 3 Ιανουαρίου στις 11:30 η Ελλάδα θα παίξει με την Ελβετία. Ο Τσιτσιπάς θα "συναντήσει" τον Φέντερερ και η Σάκκαρη την Μπένσιτς.