Η Κρις Έβερτ, ο Τζορτζ Μπους και η Ελλάδα (pic)

Αντώνης Πατσούρας
Η Κρις Έβερτ, ο Τζορτζ Μπους και η Ελλάδα (pic)
Οι κοινές διακοπές τους στην Ελλάδα, το τένις και ο αποχαιρετισμός.

Οι ΗΠΑ "αποχαιρέτησαν" τον 41ο Πρόεδρο τους, τον Τζορτζ Μπους, ο οποίος άφησε πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 94 ετών, την τελευταία του πνοή.

Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος ήταν γνωστός στην Ελλάδα για τον "Πόλεμο του Κόλπου", για την στενή του σχέση με την οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά και για τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά.

Ο θάνατος του Μπους "άγγιξε" και τον κόσμο του αθλητισμού και ειδικά τους σπουδαίους παίκτες του τένις. Ο Τζορτζ Μπους ήταν ψηλά στη λίστα των Προέδρων των ΗΠΑ, που είχαν ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Στα νιάτα του ήταν αθλητής του baseball στο Yale ενώ αργότερα έπαιζε γκολφ και τένις.

Ήταν πολύ καλός στο τένις και συνήθιζε να παίζει με μύθους του αθλήματος όπως είναι η Κρις Έβερτ. Η τελευταία, που έχει κατακτήσει 18 τίτλους Grand Slam, είχε εξαιρετική σχέση με τον πρώην Πρόεδρο και όπως δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ ήταν κύριος, άριστος αθλητής ενώ "αποκάλυψε" πως είχε επισκεφτεί με την οικογένεια του την Ελλάδα για κρουαζιέρα στα νησιά.

Η 63χρόνη πλέον αθλήτρια "αποχαιρέτησε" τον Μπους και στα social media γράφοντας πως θα τον θυμάται για πάντα ως γενναιόδωρο και πως αφήνει πίσω του τεράστια κληρονομιά.

 

Τελευταία Νέα