Aπίστευτη ατάκα Ζβέρεβ: «Δεν έπαιξε καλά ο Τσιτσιπάς!» (vid)

Gazzetta team
Aπίστευτη ατάκα Ζβέρεβ: «Δεν έπαιξε καλά ο Τσιτσιπάς!» (vid)
Ο Σάσα Ζβέρεβ δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα από τον Τσιτσιπά στο Τορόντο και είπε ότι ο Ελληνας τενίστας δεν έπαιξε καλά!

Eκτός τόπου και χρόνου ο Ζβέρεβ είπε ότι ο αντίπαλος του δεν έπαιξε καλά παρότι τον νίκησε: «Δε νομίζω ότι έπαιξε τόσο καλά. Το ματς ήταν άθλιο σε όλα τα επίπεδα. Σέρβιρε 125άρια στο backhand μου και τα έχανα. Αυτό δεν συμβαίνει. Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας. Πάντα το λέω όταν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Είμαι πιθανότατα ένας από τους πιο ειλικρινής παίκτες στο tour. Σήμερα ήταν ένα άθλιο ματς και δεν έπαιξε καλά» είπε ο Γερμανός Νο3 στον κόσμο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για την ανατροπή είπε: «Άρχισε να βάζει κάποιες μπάλες στο court. Προηγουμένως έπαιζε πολύ άσχημα. Κι εγώ έπαιξα άσχημα σε όλο το παιχνίδι. Έχασα την αυτοσυγκέντρωσή μου, έχασα τον ρυθμό μου. Ακόμα και να κέρδιζα, δεν ήταν καλό ματς».

O Tσιτσιπάς πάντως του απάντησε με μετριοπάθεια: «Ναι άκουσα τι είπε. Νομίζω ότι απλά έπαιξα πιο έξυπνα αυτήν την φορά. Τον έκανα να τσατιστεί όταν ήταν στο court και έκανα κάποια πράγματα που δεν περίμενε ότι μπορώ να τα κάνω. Άλλαξα το πλάνο μου από την περασμένη εβδομάδα, κι όπως είπα, έμαθα από τα λάθη μου στο προηγούμενο μας ματς και κατάφερα να τα διορθώσω. Η σχέση μου με τον Αλεξάντερ είναι μια χαρά. Δεν είναι πολύ καλή, αλλά ούτε πολύ άσχημη. Είναι μια ισορροπημένη κατάσταση», είπε ο Τσιτσιπάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα