Τσιτσιπάς από άλλο πλανήτη! (vids)

Τσιτσιπάς από άλλο πλανήτη! (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έσωσε δύο match point, έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3) με 2-1 σετ! Στον ημιτελικό του «Rogers Cup» θα αντιμετωπίσει τον Κέβιν Άντερσον.

Η εκπληκτική πορεία του Έλληνα τενίστα στο «Rogers Cup» συνεχίζεται αφού αυτή τη φορά έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος είχε δύο match point στη διάθεσή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 σετ με 3-6, 7-6 (11-13), 6-4 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Κέβιν Άντερσον.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «The Terminator – I’ll be back» έφτασε στη Vistabet.gr! (21+)

Ο Τσιτσιπάς μπορεί να ξεκίνησε με break, αλλά το υπόλοιπο πρώτο σετ άνηκε εξολοκλήρου και δίκαια στον Ζβέρεφ.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και το πρώτο μισό του δεύτερου σετ, ωστόσο με το σκορ στο 5-2 η κατάσταση άλλαξε.

Ο 19άχρονος Έλληνας ρίσκαρε περισσότερο αισθανόμενος πως κάτι έπρεπε να διαφοροποιήσει στο παιχνίδι του αν ήθελε να εξαντλήσει τις ελπίδες του και τα κατάφερε ισοφαρίζοντας σε 5-5.

Το tie break του σετ ήταν γεμάτο από πόντους, από σπουδαίο τένις και ο Τσιτσιπάς αφού έσωσε δύο match point, εκμεταλλεύτηκε το πέμπτο (5) δικό του set point για να το κλείσει με 13-11.

Στο τελευταίο σετ ο Γερμανός ήταν αυτός που «έσπασε» πρώτος το σερβίς, αλλά ο Έλληνας απάντησε άμεσα με τον ίδιο τρόπο (σε 5ο και 6ο γκέιμ). Ο Ζβέρεφ είχε αρκετές ευκαιρίες για νέο break, όμως ο Τσιτσιπάς πάντα έβρισε τον τρόπο να τα σώσει και στο τέλος ολοκλήρωσε την ανατροπή επικρατώντας με 6-4 στο τελευταίο σετ.

Με τη νίκη αυτή, η οποία ήταν η τέταρτη επί αντιπάλου που βρίσκεται ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη στο τουρνουά, ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί στην 20άδα την επόμενη εβδομάδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα