Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη! (vid)

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη! (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη έχασε με 2-1 σετ από την Αμερικανίδα Κένιν και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του φημισμένου τουρνουά τένις Γουϊμπλεντον. Εκτός και η Κβίτοβα.

Η κλήρωση με την Αμερικανίδα Σοφία Κένιν που είναι Νο76 στην ATP γέμισε με αισιοδοξία όλους, ότι η Μαρία που είναι Νο37 στον κόσμο, θα προκριθεί στον δεύτερο γύρο του Γουϊμπλεντον.

Ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα ήταν διαφορετική καθώς η 19χρονη Αμερικανίδα μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 6-4.

Η Μαρία έβγαλε τον καλό της εαυτό στο δεύτερο σετ, όταν το πήρε εύκολα με 6-1 και φάνηκε να διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη. Στο τρίτο σετ, όμως, φάνηκε κουρασμένη και μετά από τους πρώτους χαμένους πόντους και απογοητευμένη με αποτέλεσμα να καταθέσει τα όπλα, να χάσει με 6-1 και να φύγει νωρίς από το τουρνουά του Λονδίνου, μετά από μία ώρα και 32 λεπτά αγώνα.

Nα θυμίσουμε ότι πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο του τουρνουά, ενώ τώρα θα συνεχίσει στο διπλό.

Εκπληξη πρώτου μεγέθους και με την Πέτρα Κβίτοβα που παρότι ήταν από τα φαβορί της διοργάνωσης έχασε με 2-1 σετ 6-4, 4-6, 6-0 από την Αλεξάντρα Σάσνοβιτς και αποκλείστηκε. Εκτός Γουϊμπλεντον και η Μαρία Σαράποβα που έχασε από τη Βιτάλια Ντιατσένκο, Νο132 στον κόσμο, με 6-7(3), 7-6(3), 6-4. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της που αποκλείεται από τον πρώτο γύρο του Γουϊμπλεντον
 

Τελευταία Νέα