Για μια θέση στο κυρίως ταμπλό

Για μια θέση στο κυρίως ταμπλό

Για μια θέση στο κυρίως ταμπλό

O Bοοk-nomikarios μετά το γκολ του Σιμεόνε και το καλάθι του Ομπράντοβιτς, σερβίρει στο τένις με τα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός! 

Ο Αλεξάντρε Μίλερ είναι 21άχρονος ITFατζής που του έκατσε να παίξει στην πυραμίδα με σπουδαίο Γιανγκ και τον Σαντιγιάν που είναι κλάσεις ανώτεροι, αλλά εντελώς εκτός φόρμας με ελάχιστα ματς στη σεζόν. Ο 20άχρονος Νορβηγός Ρουντ είναι γνήσιος πιτσιρικάς χωματάς καλού επιπέδου, έχει ποιότητα και θέλει να ξαναμπεί 100άδα. Δουλεύει πολύ. Δεν έχει σερβίς για αυτό και μπορεί μόνο στο χώμα. Με Μοντέιρο και Ριβέρος ήταν μια χαρά, κύριος και σοβαρός. Δικαιολογημένα είναι καυτό φαβορί. Θέλει, μπορεί και του αξίζει να βρεθεί στο κυρίως  ταμπλό του RG. Δεν λέω ότι ο Μίλερ δεν ξέρει τένις, αλλά πραγματικά παίζει ΜΟΝΟ ITF, δύσκολο να πετύχει 3 εξωπραγματικές νίκες στη σειρά, οι άλλοι δεν ήταν φιτ, ο Ρουντ όμως είναι φιτ.
 
H 18άχρονη Aντρεέσκου πήγε "διαβασμένη" στα προκριματικά. Είχε δουλέψει κρυφά, έδωσε 2 ματσάκια πριν πάει στο Παρίσι και τα έδωσε όλα εκεί. Απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό των προκριματικών (Λάπκο) και μετά ξεπέταξε σε 1 ώρα την Τόμοβα ! Η 26άχρονη Χόγκενκαμπ ΔΕΝ είναι καμιά τυχαία, ήταν κάποτε και 100άδα, αλλά κουράστηκε πάρα πολύ σε αγώνα 2.5 ωρών με την Τυνήσια Τζαμπέρ και σίγουρα θα ζοριστεί αν τραβήξει αρκετά το ματς η Καναδή. Στο φύζικαλ γκέιμ, η Αντρεέσκου έχει προβάδισμα άνετα. Η πιτσιρίκα είναι on fire, αν πάρει έστω 1 από τα 2 πρώτα σετ, μετά θα λυγίσει η Ολλανδή...
 
ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ : ΡΟΥΝΤ - ΑΛ.ΜΙΛΕΡ ->   ΡΟΥΝΤ  (1.20)  
ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΑΝΤΡΕΕΣΚΟΥ  - ΧΟΓΚΕΝΚΑΜΠ ->   ΑΝΤΡΕΕΣΚΟΥ (1.50) 
 
ΥΓ . Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr  (με special προσφορά για την περίοδο του fifa world cup 2018) !

Best of internet