Συνεχίζει στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός η Γραμματικοπούλου

Gazzetta team
Συνεχίζει στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός η Γραμματικοπούλου
Στον 2ο γύρο του προκριματικού ταμπλό του Ρολάν Γκαρός στις γυναίκες, πέρασε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, νικώντας τη Σοφία Ζουκ σε αγώνα που ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Βαλεντίνη, Νο176 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, εμφανίστηκε απόλυτα ψύχραιμη στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ κόντρα στην 18χρονη Ρωσίδα Σοφία Ζουκ στον παρθενικό αγώνα της φέτος στο Ρολάν Γκαρός και παρότι βρέθηκε πίσω με 1-4 και 2-5, τελικά πήρε τη νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε την Τρίτη, όμως αναγκαστικά και μετά από διακοπή λόγω βροχόπτωσης, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Η αναμέτρηση είχε διακοπεί στο 6-1, 1-2 υπέρ της Γραμματικοπούλου.

Τελικά, μετά από 2 ώρες και 4 λεπτά καθαρού τένις, η 21χρονη Ελληνίδα επιβλήθηκε της 18χρονης Ρωσίδας αντιπάλου της, Νο136 στον κόσμο, με 6-1, 1-6, 7-6(6) και σφράγισε το ραντεβού της με την επίσης Ρωσίδα Καλίνσκαγια, Νο158 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα