Τζόκοβιτς: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου» (vid)

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου» (vid)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τις πρόσφατες ήττες σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη και τόνισε πως ακόμα αγαπά πολύ το άθλημα και πως προσπαθεί να βελτιώνεται.

«Είχα δύο δύσκολα ματς στην Μαδρίτη, ο Κάιλ απλά ήταν καλύτερος και ήμουν άτυχος στο 4-3 υπέρ του, η μπάλα έσκασε δύο φορές σε σημεία που δεν ήταν καλό το γήπεδο και έτσι έχασα το game. Μετά σέρβιρε για το ματς με νέες μπάλες, έβαλε μέσα τέσσερα πρώτα σερβίς και το ματς τελείωσε. Επαιξα εξαιρετικά στο δεύτερο σετ και στις αρχές του τρίτου. Ενας πόντος μπορεί να κρίνει τέτοια παιχνίδια. Αυτό έγινε στο 4-3, κάποιοι πόντοι έκριναν ποιος θα νικήσει. Ηταν τολμηρός και έκανε επιθέσεις συνέχεια σε κρίσιμα σημεία. Αξιζε τη νίκη» είπε ο Νόλε για την ήττα από τον Βρετανό, Κάιλ Εντμουντ και συνέχισε.

«Υπάρχουν πράγματα που δεν δουλεύουν σωστά για εμένα, πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ και να ελπίζω πως το παιχνίδι μου θα γίνει πιο δυνατό. Είμαι απογοητευμένος που έχασα, αλλά νομίζω πως βελτιώνομαι, πρέπει να είμαι χαρούμενος με την εξέλιξή μου τον τελευταίο καιρό. Επαιξα μόλις δυο παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, υπάρχουν θετικά που μπορώ να πάρω. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Παίζω τόσα πολλά χρονιά και γνώρισα μεγάλη επιτυχία, προσπαθώ να σκέφτομαι κάθε φορά και να νιώθω ευγνώμων που το έζησα. Δεν με αναγκάζει κάποιος να παίζω τένις, το κάνω γιατί μου αρέσει. Από αυτό αντλώ την ενέργειά μου, όσο αγαπώ το τένις θα συνεχίζω να παίζω».

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα