Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, τεράστια νίκη κόντρα στον Νο8, Αντερσον! (vids)

Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, τεράστια νίκη κόντρα στον Νο8, Αντερσον! (vids)
Δεν σταματά πουθενά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Νο8 στον κόσμο, Κέβιν Αντερσον, και πέρασε στους «8» του τουρνουά του Εστορίλ.

Μία ακόμα μεγάλη νίκη πέτυχε ο 19χρονος Ελληνας στο 250άρι τουρνουά του Εστορίλ, όπου αν και βρέθηκε να χάνει, επικράτησε με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-3) του Νο1 του ταμπλό και Νο8 του κόσμου, Κέβιν Αντερσον. Ο Τσιτσιπάς πέρασε με αυτό τον τρόπο στα προητελικά του πορτογαλικού open στέλνοντας το ρεκόρ του στη χωμάτινη σεζόν στο 7-2. O Ισπανός, Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα, Νο77 στην παγκόσμια κατάταξη είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου στο Millenium Estoril Open.

Ο No44 στον κόσμο έπαιξε χωρίς τον παραμικρό φόβο κόντρα σε έναν γίγαντα που μερικούς μήνες έφτασε σε τελικό Grand Slam και παρότι βρέθηκε να κυνηγά, κέρδισε τις εντυπώσεις και γύρισε το ματς με εντυπωσιακό τρόπο. Χωρίς να δεχθεί break στο σερβίς του, έχασε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες του tie-break, όμως αυτό δεν τον λύγισε. Ο Στέφανος ήταν για ακόμα μία φορά σταθερός με το backhand και σπάζοντας το σερβίς του 31χρονου Νοτιοαφρικανού μία φορά στο δεύτερο σετ το κατέκτησε με 6-3. Βγάζοντας απίθανα drop-shops αλλά και λόμπες κόντρα σε ένα παίκτη ύψους 2.03μ. ο Ελληνας πήρε και το τρίτο με 6-3 και ολοκλήρωσε μια πραγματικά εκπληκτική ανατροπή που τον στέλνει στα προημιτελικά.

 

Τελευταία Νέα