Τσιτσιπάς: «Όνειρο και δωρεάν μάθημα το παιχνίδι με Ναδάλ!»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Όνειρο και δωρεάν μάθημα το παιχνίδι με Ναδάλ!»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον επερχόμενο τελικό του με τον Ράφα Ναδάλ στη Βαρκελώνη, τονίζοντας ότι δεν έχει τίποτα να χάσει.

O Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία φτάνοντας στον τελικό του Masters 500 στη Βαρκελώνη και θα βρει αντιμέτωπο τον Ναδάλ. «Δεν υπάρχει καλύτερο μάθημα, μια ελεύθερη διάλεξη, από το να παίζεις με τον Ράφα στο χώμα. Θα είναι εκπληκτικό να αντιμετωπίσω τον Ράφα, μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι μου και θέλω να συνεχίσω συγκεντρωμένος 100% σε κάθε ματς. Όλα είναι θετικά και θέλω να συνεχίσω όπως τώρα. Στον τελικό θέλων να είμαι επιθετικός. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να το απολαύσω και να παίξω το παιχνίδι μου. Δεν έχω τίποτα να χάσω απέναντί τοπυ. Το όνειρό μου από παιδί ήταν να παίξω απέναντι στον Ράφα. Νομίζω ότι για τον καθένα είναι υπέροχο να παίξει μαζί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα