Γραμματικοπούλου: «Η ατμόσφαιρα που έζησα ήταν απίστευτη» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Γραμματικοπούλου: «Η ατμόσφαιρα που έζησα ήταν απίστευτη» (pics)
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, αν και βρέθηκε να χάνει το 1ο σετ και να σώζει το 2ο σετ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, κατάφερε τελικά να κερδίσει την Κλάρα Τάουσον. Τι είπε η Ελληνίδα τενίστρια.
Σε έναν τοπ αγώνα της διοργάνωσης, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, αν και βρέθηκε να χάνει το 1ο σετ και να σώζει το 2ο σετ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, κατάφερε τελικά να κερδίσει το παιχνίδι με την Κλάρα Τάουσον με 6-7 (3), 7-6 (4), 6-0 κάνοντας περίπατο στο τρίτο και τελευταίο σετ. Ένα ματς που διήρκεσε 2 ώρες και 32 λεπτά. Έτσι η Ελλάδα έκανε το 1-0 με την Δανία, για το 2ο γκρουπ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup, που διεξάγεται στο ΤΑΤΟΙ Club. Η 15χρονη Κλάρα Τάουσον έκανε σπουδαία εμφάνιση δικαιολογώντας απόλυτα τους Δανούς ειδικούς που μιλούν για την διάδοχο της Βοσνιάκι. Η τενίστρια από την Δανία, Νο 734 στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών, είναι Νο 6 κάτω στην κατάταξη κάτω των 18 ετών και στα δύο πρώτα σετ έδειξε το ταλέντο της, ενώ στο τρίτο παραδόθηκε στην Γραμματικοπούλου.
«Για μένα ίσως να είναι το κορυφαίο μου ματς της χρονιάς. Η ατμόσφαιρα που έζησα ήταν απίστευτη. Έσωσα δύο ματς-πόιντ, γιατί είχα τους ανθρώπους μου κοντά και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να γυρίσω το ματς. Η αντίπαλός μου ήταν εξαιρετική παρά το νεαρό της ηλικίας της. Στο 3ο σετ φάνηκε ότι ήμουν πιο έμπειρη. Πάντως έπαιξε πολύ καλό τένις». Η Βαλεντίνη συμπλήρωσε: «Στο τρίτο σετ είπα στον προπονητή μου 'μην μου μιλάτε, μην μου λέτε τίποτα'. Θα είμαι με κλειστά μάτια και αυτιά. Και λέω μέσα μου ΟΚ, πάρε τον χρόνο σου και ήμουν πλέον αυτή που έπρεπε να είμαι, η καλύτερη. Ήταν απίστευτη η βοήθεια του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω με την Εθνική στο Fed Cup, στην χώρα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα