Το πρόγραμμα για τα μπαράζ ανόδου της Ελλάδας με Λουξεμβούργο

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόγραμμα για τα μπαράζ ανόδου της Ελλάδας με Λουξεμβούργο
Το Λουξεμβούργο θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας στα μπαράζ ανόδου του γκρουπ Ι της Ευρωαφρικανικής Ζώνης του Παγκοσμίου τένις που ολοκληρώνεται το Σάββατο (21/04) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club. Ποιο το πρόγραμμα.
Στον πρώτο αγώνα που θα αρχίσει στις 11 το πρωί, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 171) θα αντιμετωπίσει την 17χρονη, Ελεονόρα Μολινάρο (Νο 450 στον κόσμο). Θα ακολουθήσει ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, Μαρίας Σάκκαρη (Νο 49) με την 32χρονη Μάντι Μινέλλα (Νο 299), η οποία το Δεκέμβριο του 2012 είχε ανέβει έως την 66η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ τον Απρίλιο του 2013 είχε φθάσει έως την 47η θέση στο διπλό. Θα πρέπει να σημειωθεί πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του αγώνα και το κεντρικό κορτ του ΤΑΤΟΪ Club θα είναι φυσικά γεμάτο. H συνάντηση της Ελλάδας με το Λουξεμβούργο θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports1HD.
Το Ισραήλ και η Δανία θα βρεθούν αντιμέτωπες στο άλλο μπαράζ για την άνοδο στο γκρουπ Ι. Για την παραμονή στο γκρουπ ΙΙ θα παίξουν η Αίγυπτος με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, ενώ η Νορβηγία υποβιβάστηκε απευθείας στο γκρουπ ΙΙΙ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα