Τζόκοβιτς για μεγάλα πράγματα! (vid)

Gazzetta team
Τζόκοβιτς για μεγάλα πράγματα! (vid)
Oύτε η έντονη ζέστη, ούτε το πρώτο χαμένο σετ δεν εμπόδισαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς να νικήσει τον Μονφίς και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του όπεν της Αυστραλίας.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην καυτή Rod Laver Arena όπου το θερμόμετρο άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου, ο Νόλε επικράτησε με 3-1 σετ (4-6, 6-3, 6-1, 6-3) του Γκάελ Μονφίς και προκρίθηκε στους "32" της διοργάνωσης. Εκεί θα συναντήσει το Νο21 του ταμπλό, Άλμπερτ Ράμος μετά και τη νίκη νωρίτερα του αριστερόχειρα Ισπανού με 6-4, 6-2, 7-6 επί του Τιμ Σμίτσεκ.

Μετά την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ, η απόδοση του Γάλλου έπεσε κατακόρυφα και επιβεβαίωσε ότι δυσκολεύεται πολύ σε τέτοιες συνθήκες. Αντίθετα, ο Τζόκοβιτς γινόταν ολοένα και καλύτερος όσο περνούσε η ώρα, εκμεταλλευόμενος και την πτώση του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τη σπουδαία ανατροπή μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court. Xαρακτηριστικό της κούρασης και των δύσκολων συνθηκών, το γεγονός ότι έγιναν 26 διπλά λάθη.

Σε άλλους αγώνες, ο 36χρονος Γάλλος Ζουλιάν Μπενετό απέκλεισε με σπουδαία ανατροπή τον Βέλγο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης Νταβίντ Γκοφέν, με 3-1 σετ 1-6, 7-6(5), 6-1, 7-6(4) . Αντίθετα, ο Ντελ Πότρο κέρδισε δύσκολα τον Κατσάνοβ με 6-4, 7-6(4), 6-7(0), 6-4 μετά από 3 ώρες και 49 λεπτά και συνεχίζει στον θεσμό!

 

Τελευταία Νέα