Κέμπερ και Μεντβέντεφ πανηγύρισαν στο Σίδνεϊ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Κέμπερ και Μεντβέντεφ πανηγύρισαν στο Σίδνεϊ
H Aντζελίκ Κέρμπερ και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ κατέκτησαν τη νίκη σε γυναίκες και άνδρες, αντίστοιχα στο Sydney International.

Η Γερμανίδα, πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, επέστρεψε στους τίτλους έπειτα από 16 μήνες επικρατώντας της Άσλεϊ Μπάρτι με 6-4, 6-4 και πανηγύρισε τον 11ο τίτλο καριέρας.

«Παίζω εκπληκτικό τένις ξανά και νιώθω πολύ καλά. Είναι πολύ όμορφο που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο στο πρώτο τουρνουά μου στη χρονιά.

Είχα μια φανταστική εβδομάδα και δεν ήταν εύκολο σήμερα με την Ας, αλλά ήμουν σε θέση να παίξω το τένις μου στα κρίσιμα σημεία. Νιώθω πως πλησιάζω όλο και περισσότερο στο επίπεδο που είχα το 2016», δήλωσε ο Κέρμπερ, η οποία θα επιστρέψει στο Νο 16 του κόσμου, με την έτερη φιναλίστ, η οποία παραμένει χωρίς τίτλο να ανεβαίνει στο Νο 17.

Σε ότι αφορά στον Ρώσο, έκαμψε με 1-6, 6-4, 7-5 τον Άλεξ ντε Μινάρ και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, στη δεύτερη παρουσία του σε τελικό.

«Είναι εκπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος, τα κατάφερα από τα προκριματικά, μετά από πολλές συγκυρίες. Ήθελα να πάω στο Ώκλαντ, επειδή η σύντροφός μου είχε visa για τη Νέα Ζηλανδία. Είναι απλά εκπληκτικό», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος αναμένεται να σκαρφαλώσει στο Νο 53 του κόσμου.

Σε ότι αφορά στον 18χρονο Αυστραλό, ο οποίος έγινε ο πρώτος τενίστας μετά τον Ναδάλ, που δίνει το παρόν σε δύο σερί ημιτελικούς στο tour, αναμένεται να προσγειωθεί στο Νο 127 του κόσμου, κάνοντας άλμα 80 θέσεων σε διάστημα 15 ημερών!

 

Τελευταία Νέα