Nαδάλ: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Φέντερερ, αήττητος ο Τζόκοβιτς»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Nαδάλ: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Φέντερερ, αήττητος ο Τζόκοβιτς»
Ο Ράφα Ναδάλ χωρίς φόβο και πάθος είπε ότι μπορεί ο Ρότζερ Φέντερερ να είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, ο Τζόκοβιτς όμως στα... ντουζένια του απλώς δεν έχανε από κανέναν.

«Σε σχέση με τους τίτλους και με όσα έχει πετύχει (σ.σ.: ο Φέντερερ), είναι σίγουρα ο κορυφαίος στην ιστορία του αθλήματός μας», δήλωσε ο Ναδάλ και συνέχισε αναφερόμενος στον Νόβακ Τζόκοβιτς,

«Είναι όμως ο καλύτερος που έχω αντιμετωπίσει; Ίσως και να είναι, αλλά έχω δώσει πολλούς σπουδαίους αγώνες και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και με άλλους παίκτες.

Είναι άδικο να λέμε πως υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Φέντερερ, γιατί οι τίτλοι και η διάρκεια στα επιτεύγματά του έχει αποδείξει πως δεν υπάρχει. Όταν όμως ο Τζόκοβιτς ήταν στα καλύτερά του, πρέπει να πω πως ήταν ανίκητος».

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ράφα και Νόλε έχουν αναμετρηθεί 50 φορές με τον Σέρβο, με τον πρώτο να μετρά 24 νίκες (24-26), στο rivalry με τις περισσότερες αναμετρήσεις σε ολόκληρη την ιστορία της ΑΤΡ!

Φέντερερ και Τζόκοβιτς έχουν βρεθεί αντιμέτωποι συνολικά 45 φορές, με τον Σέρβο επίσης να προηγείται με 22-23!

Επίσης στην καλύτερη του χρονιά (2015) ο Σέρβος νίκησε 31 παίκτες του τοπ-10 και πανηγύρισε 3 γκραν σλαμ, 6 Masters και 11 τίτλους συνολικά.

Ο Φέντερερ από την πλευρά του το 2005 κατέκτησε 3 γκραν σλαμ, 4 Masters και 11 τίτλους συνολικά, ενώ απέκλεισε 15 παίκτες του τοπ-10.

Το 2006 ο Ελβετός, κατέκτησε 3 ακόμη γκραν σλαμ, 4 Μasters, 12 τίτλους συνολικά και κέρδισε 19 παίκτες του τοπ-10.

 

Τελευταία Νέα