Μπλεγμένη σε σκάνδαλο απάτης η Σαράποβα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μπλεγμένη σε σκάνδαλο απάτης η Σαράποβα
Λίγους μήνες αφότου η Μαρία Σαράποβα εξέτισε την ποινή αποκλεισμού λόγω ντόπινγκ, δίνει νέα αρνητική αφορμή για να ασχοληθούμε μαζί της, με τα πράγματα τώρα να μοιάζουν πιο σοβαρά.

Η Ρωσίδα τενίστρια εμπλέκεται σε επιχειρηματικό σκάνδαλο στην Ινδία. Στην υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση, ένα πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων, το οποίο έφερε την υπογραφή της Σαράποβα, είχε εισπράξει τεράστια ποσά από επίδοξους αγοραστές, χωρίς ποτέ να τους έχουν παραδοθεί έως σήμερα οι πολυτελείς κατοικίες.

Η Σαράποβα είχε εγκαινιάσει το συγκρότημα "Ballet" 2012, το οποίο επρόκειτο να στεγάσει και ακαδημία τένις...

«Οποιοσδήποτε διάσημος προωθεί κάποιο προϊόν, γίνεται αυτόματα εκπρόσωπος της εταιρείας. Κανείς δεν θα είχε επενδύσει στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, αν δεν υπήρχε σε αυτό το όνομα της Σαράποβα», τόνισε ένας εκ των δικηγόρων των κατηγόρων.

Οι εργασίες του συγκροτήματος, το οποίο επρόκειτο να είναι έτοιμο από το 2016 έχουν διακοπεί, παρότι η εταιρεία έχει εισπράξει πολλά εκατομμύρια.

Έτσι, αυτή τη στιγμή η διάσημη τενίστρια κατηγορείται για απάτη και συνωμοσία, όπως και όλοι όσοι εμπλέκονται με το συγκεκριμένο project.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο νόμος προβλέπει ποινή φυλάκισης, η οποία φτάνει έως και τα 7 χρόνια.

 

Τελευταία Νέα