Ο Γκοφάν απέκλεισε τον Φέντερερ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Γκοφάν απέκλεισε τον Φέντερερ!
Θύμα έκπληξης έπεσε στα ημιτελικά ο έως τώρα αήττητος του ATP Finals, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός γνώρισε την ήττα από τον 26χρονο Βέλγο με 2-6, 6-3, 6-4, για πρώτη φορά στην καριέρα του στην 7η και φαρμακερή όπως αποδείχθηκε συνάντηση τους...

Ο Φέντερερ ο οποίος μετρά συνολικά 55 νίκες στη διοργάνωση, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον τενίστα στο τουρ μετείχε για 14η φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Η πρόκριση του Γκοφάν στον τελικό του ATP Finals, είναι ότι σημαντικότερο έχει καταφέρει στην καριέρα του, στην οποία έφτασε σε 1 ώρα και 45 λεπτά, έχοντας χάσει νωρίτερα το πρώτο σετ σε λιγότερο από μισή ώρα.

Ο Βέλγος έχει αγωνιστεί σε 11 τελικούς στην καριέρα του και μετρά 4 τίτλους, δύο εκ των οποίων φέτος σε Σενζέν Όπεν και το Όπεν της Ιαπωνίας.

Σε ότι αφορά στον Βασιλιά ολοκληρώνει τη σεζόν φέτος έχοντας κατακτήσει 7 τίτλους (2 Grand Slam, 3 Masters και 2 ΑΤΡ 500) έχοντας ρεκόρ 52-5 και όντας ο γηραιότερος παίκτης που τερματίζει στο Νο 2 του κόσμου.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω όσα νιώθω. Τόση χαρά, τόση ευτυχία. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που έπαιξα το ματς όπως το έπαιξα. Ήταν ξεχωριστή στιγμή.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι δούλεψε. Νομίζω ότι ήταν θέμα ημέρας. Ήμουν λίγο αγχωμένος στην αρχή του ματς, αλλά άρχισα να νιώθω στη συνέχεια την μπάλα καλά. Το σερβίς ήταν καλό έως το τέλος. Ήταν η μέρα μου», δήλωσε ο Γκοφάν.

Από την πλευρά του ο Φέντερερ ομολόγησε: «Είναι λίγο απογοητευτικό για μένα στα indoors, είναι ένα γήπεδο που μου αρέσει να παίζω. Όμως είχα τις ευκαιρίες μου και τις έχασα. Εκείνος όταν τις είχε ήταν πολύ συνεπής. Νομίζω αυτή ήταν διαφορά μας σήμερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα