Σάκκαρη: «Καλή τύχη κουμπάρε Μάρκο»

Σάκκαρη: «Καλή τύχη κουμπάρε Μάρκο»
Το αντίο και το ευχαριστώ της Μαρίας Σάκκαρη στον Μάρκο Παγδατή.

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η Μαρία Σάκκαρη τον φίλο της Μάρκο Παγδατή που αποσύρθηκε την 4η Ιουλίου από την ενεργό δράση.

Το μήνυμα της Μαρίας:

«Φίλε Μάρκο, ότι και να πω για εσενα είναι λίγο. Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες, που έβαλες το τέννις σε πολλά σπίτια σε Κύπρο και Ελλάδα, που προσωπικά εμένα μου στάθηκες σε στιγμές δύσκολες και με βοήθησες με τις επιλογές μου.

Είσαι τυχερος, έχεις κάτι που πολλοί θα ζήλευαν, μια φοβερή οικογενεια! Αλλά τυχεροί και αυτοί που σε έχουν και θα σε εχουν ακόμα πιο κοντά τους πλέον. Είσαι από τους πιο αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Καλή τύχη κουμπάρε, εις το επανιδείν!».

Φίλε Μάρκο, ότι και να πω για εσενα είναι λίγο. Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες, που έβαλες το τέννις σε πολλά σπίτια σε Κύπρο και Ελλάδα, που προσωπικά εμένα μου στάθηκες σε στιγμές δύσκολες και με βοήθησες με τις επιλογές μου. Είσαι τυχερος, έχεις κάτι που πολλοί θα ζήλευαν, μια φοβερή οικογενεια! Αλλά τυχεροί και αυτοί που σε έχουν και θα σε εχουν ακόμα πιο κοντά τους πλέον. Είσαι από τους πιο αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Καλή τύχη κουμπάρε, εις το επανιδείν!

A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα