Αιχμές του Ναδάλ για το Wimbledon

Αιχμές του Ναδάλ για το Wimbledon
Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για την απόφαση του Wimbledon να τον βάλει στο Νο3 του ταμπλό.

Δεν... εξέπληξε τον Ράφα Ναδάλ η απόφαση του Wimbledon να τον τοποθετήσει στο Νο3 του ταμπλό ενώ είναι Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά δεν μπόρεσε να μην την σχολιάσει.

Οι διοργανωτές επέλεξαν λόγω της καλής παρουσίας του Φέντερερ τα 2 τελευταία χρόνια στο γρασίδι να τον τοποθετήσουν στο Νο2 του ταμπλό, πίσω από τον Τζόκοβιτς, και να "αδικήσουν" τον Ναδάλ.

Με αυτή την... αλλαγή ο Φέντερερ θα συναντήσει μόνο στον τελικό τον Τζόκοβιτς ενώ ο Ναδάλ μπορεί να παίξει μ' έναν από τους δυο στα ημιτελικά.

«Είτε είμαι Νο.2, είτε είμαι Νο.3, θα πρέπει να παίξω στο υψηλότερό μου επίπεδο. Είναι, βέβαια, ξεκάθαρο ότι είναι καλύτερο να είσαι Νο.2 από Νο.3 και εγώ είμαι Νο.3, κάτι το οποίο πρέπει να αποδεχτώ. Αυτό που δεν μου φαίνεται σωστό είναι ότι το Wimbledon είναι το μοναδικό τουρνουά που το κάνει. Αν το έκαναν όλοι, θα μου φαινόταν σωστό και δεν μιλάω μόνο για τη δική μου περίπτωση.

Πολλοί τενίστες έχουν παίξει καλά σε όλες τις επιφάνειες για να είναι σε αυτή τη θέση, αλλά εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Επηρεάζομαι ως Νο.3, καθώς ένας από τους Τζόκοβιτς, Φέντερερ θα είναι στη δική μου πλευρά, ωστόσο για να φτάσω ως τα ημιτελικά πρέπει να κερδίσω πέντε παιχνίδια, οπότε θα κάνω ό,τι μπορώ για να φτάσω όσο το δυνατόν πιο μακριά», είπε ο κάτοχος 18 Grand Slam.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα